Sascha Nieborg vijfde vennoot van Noord Negentig


Noord Negentig heeft er sinds 1 januari 2017 een vennoot bij:
Sascha Nieborg, de afgelopen dertien jaar werkzaam binnen het bedrijf
als belastingadviseur, gaat de leiding van het kantoor versterken. Als
vennoot richt hij zich voornamelijk op de medische klanten en dan in het
bijzonder op de jonge medische professionals.

Na een aantal intensieve gesprekken met de vier zittende vennoten hakte Sascha eind vorig jaar de knoop door en ging in het nieuwe jaar aan het werk als vijfde vennoot. “Doordat ik hier al zo lang werk ken ik de vennoten door en door. We weten wat we van elkaar kunnen verwachten en de klik was er al. We hebben een goed gesprek gehad over de koers van het kantoor en de rol die ik daarbij ga spelen. Ik zal me vooral richten op de aanwas van jonge klanten.”

De afgelopen jaren lag de focus van Sascha al op jonge zorgprofessionals. Hij heeft vele jonge huisartsen en andere professionals werkzaam in de zorg bij de overname van een eigen praktijk begeleid en gaat hier in de toekomst zeker mee door. “Voor deze doelgroep is de keuze van een kantoor voor accountancy en belastingadvies vaak een keuze voor hun verdere loopbaan. Wij begeleiden hen vanaf hun eerste schreden richting een eigen praktijk of maatschap tot en met de overdracht naar hun opvolger. Door de jaren heen bouwen we een sterke band op. Het mooiste vind ik dat veel klanten onze ambassadeur zijn: ze bevelen ons kantoor aan bij hun collega’s. Een mooier compliment kun je niet krijgen.”

Met zijn aantreden laat Noord Negentig zien dat het een interessant kantoor is voor jonge, ambitieuze professionals.  Sascha: “Deze stap is een goed voorbeeld voor mijn huidige en toekomstige jongere collega’s: als je de ambitie en drive hebt om door te groeien is er veel mogelijk.”