Gert-Erik de Boer

Ons kantoor heeft een landelijke dekking in deze branche, dus onze klanten zitten overal. We krijgen nieuwe klanten vooral via mond-tot-mondreclame. Dan breidt een maatschap uit en heb je er zo drie klanten bij.

Die landelijke dekking is heel prettig: we komen overal en staan goed aangeschreven. Dat is echt een meerwaarde voor ons en voor onze klanten. Als ik iets wil uitzoeken voor een klant, kan ik rechtstreeks bellen met bijvoorbeeld brancheverenigingen of pensioenfondsen. Zij kennen ons en weten dat we goed in de materie zitten. Ik geef ook vaak presentaties aan medische studenten wat op termijn potentiële klanten voor ons zijn. Het is erg leuk om met zulke leergierige jonge mensen te praten over je vak.

Communicatie op orde

Mijn klanten ken ik allemaal persoonlijk. Ik probeer altijd in hun huid te kruipen en geef desgevraagd mee wat ik zou doen. Ik geef advies en handreikingen, de klant beslist. Ik lever graag maatwerkoplossingen die goed in elkaar zijn getimmerd. Dat is voor iedereen helder: dan weten we allemaal waar we aan toe zijn. Daarom leg ik afspraken zeer zorgvuldig vast.

Lees de blogs van Gert-Erik