Stappenplan praktijkovername voor fysiotherapeuten

Overname van een fysiotherapiepraktijk

Het is belangrijk om op tijd te beginnen met de voorbereidingen voor de overname van uw fysiotherapiepraktijk, dit voorkomt onverwachte problemen. Stel een duidelijk financieel plan op om te bepalen of uw plan haalbaar is en maak duidelijk wat uw doelen en ambities zijn. Zo bent u voorbereid op elk scenario.

Download de checklist ‘praktijkovername voor fysiotherapeuten’

Duidelijk inzicht in het proces van een praktijkovername kan veel onnodige stress voorkomen. Daarom hebben wij een checklist voor u opgesteld waarin u in één oogopslag ziet welke stappen genomen moeten worden bij het overnemen van een fysiotherapiepraktijk. Download hem nu.

Ja, ik zou het stappenplan praktijkovername voor fysiotherapeuten graag per e-mail ontvangen

Of, bel ons op (050) 520 53 00

Jarenlange ervaring in praktijkovername

Noord Negentig heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van fysiotherapeuten bij praktijkovername. Wij begeleiden u tijdens het traject van begin tot eind en maken een analyse van de praktijk. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid aan de slag gaat in uw nieuwe fysiotherapiepraktijk.

Het overnemen van een praktijk: ons begeleidingstraject

Ons begeleidingstraject kent 3 belangrijke fases: de inventarisatiefase, de onderhandelingsfase en de afrondfase. In welke fase u zich ook bevindt, wij helpen u graag!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.