Checklist praktijkovername huisartsen | Noord Negentig

Overname van een huisartsenpraktijk

Het is belangrijk om op tijd te beginnen met de voorbereidingen voor de overname van uw huisartsenpraktijk om onverwachte problemen te voorkomen. Denk hierbij aan het opstellen van een financieel plan om de financiële ins en outs van de praktijk in kaart te brengen. Zo bent u voorbereid op elk scenario en weet u welke koers u gaat varen.

Download de checklist ‘praktijkovername voor huisartsen’

Wanneer u inzicht heeft in het proces van een praktijkovername kan dat veel stress voorkomen. Daarom hebben wij een checklist voor u opgesteld waarin u in één oogopslag ziet welke stappen u moet nemen bij het overnemen van een huisartsenpraktijk. Download hem nu.

Ja, ik zou de checklist praktijkovername voor huisartsen graag per e-mail ontvangen.

Of, bel ons op (050) 520 53 00

Jarenlange ervaring in praktijkovername

Noord Negentig heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van huisartsen bij praktijkovername. Wij maken een analyse van de praktijk en begeleiden het volledige traject van begin tot eind. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid aan de slag gaat in uw nieuwe huisartsenpraktijk.

Het overnemen van een praktijk: ons begeleidingstraject

Ons begeleidingstraject kent 3 belangrijke fases: de inventarisatiefase, de onderhandelingsfase en de afrondfase. In welke fase u zich ook bevindt, wij helpen u graag!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.