Checklist Praktijkovername voor Tandartsen

Overname van een tandartspraktijk

Het is belangrijk om tijdig te beginnen met de voorbereidingen voor de overname van uw tandartspraktijk. Zo zorgt u ervoor dat er geen onverwachte problemen opspelen. Stel een financieel plan op om de haalbaarheid te berekenen en maak duidelijk wat uw doelen en ambities zijn. Zo bent u voorbereid op elk scenario.

Download de checklist ‘praktijkovername voor tandartsen’

Wanneer u inzicht heeft in het proces van een praktijkovername kan dat veel stress voorkomen. Daarom hebben wij een checklist voor u opgesteld, waarin u in één oogopslag ziet welke stappen u moet zetten bij het overnemen van een tandartsenpraktijk. Download hem nu.

Ja, ik zou de checklist praktijkovername voor tandartsen graag per e-mail ontvangen.

Of, bel ons op (050) 520 53 00

Jarenlange ervaring in praktijkovername

Noord Negentig heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van tandartsen bij praktijkovername. Wij maken een analyse van de praktijk en begeleiden het volledige traject van begin tot eind. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid aan de slag gaat in uw nieuwe tandartspraktijk.

Het overnemen van een praktijk: ons begeleidingstraject

Ons begeleidingstraject kent 3 belangrijke fases: de inventarisatiefase, de onderhandelingsfase en de afrondfase. In welke fase u zich ook bevindt, wij helpen u graag!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.