Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Banner huisartsen
aug. 21, 2020

Dit is waarom je als huisarts je financiële en fiscale zaken moet uitbesteden

1. We begeleiden je op weg naar een praktijkovername of associatie

Je droomt van een eigen praktijk, maar weet je niet waar je moet beginnen? We nemen je graag mee in het traject, welke we stap voor stap doorlopen. In drie stappen - inventarisatie, onderhandeling en afronding - werken wij naar de overname van een praktijk of een associatie toe. In onze roadmap worden deze stappen uitgebreid toegelicht.

Voor dergelijke stappen, zoals het overnemen van een praktijk, zullen wij de praktijk ter overname uitgebreid analyseren. Hierdoor kunnen wij je een betrouwbare prognose aanbieden die vertelt wat je op financieel gebied mag verwachten na de overname. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

2. We geven je advies over verschillende personeelszaken

Noord Negentig adviseert in alles wat van invloed is op jouw financiën. Dus ook als het gaat om personeelszaken. Heb je geen tijd voor de loonadministratie of zijn hier niet de juiste mensen voor in dienst? Dan staan wij je graag bij in jouw volledige praktijk- en/of loonadministratie. Hetzelfde geldt voor het in orde maken van de honorering van jouw medewerkers.

3. We weten waar je staat ten opzichte van jouw branche

Als partner van de Landelijke Huisartsen Vereniging en dankzij onze goede band met de Nederlandse brancheverenigingen, beschikken wij over een eigen benchmark. Wij weten wat er in jouw werkveld speelt en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Daardoor weten wij onder andere hoe jouw praktijkkosten zich verhouden tot die van de branche

Bent je arts in opleiding, een starter of loopt je al jaren mee of? In iedere fase zijn jouw financiële zaken van belang en helpen we je graag. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.