Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Banner huisartsen
aug. 21, 2020

Dit is waarom u als huisarts uw financiële en fiscale zaken moet uitbesteden.

1. We begeleiden u op weg naar een praktijkovername of associatie

U droomt van een eigen praktijk, maar weet u niet waar u moet beginnen? We nemen u graag mee in het traject, welke we stap voor stap doorlopen. In drie stappen - inventarisatie, onderhandeling en afronding - werken wij naar de overname van een praktijk of een associatie toe. In onze roadmap worden deze stappen uitgebreid toegelicht.

Voor u dergelijke stappen als het overnemen van een praktijk onderneemt, zullen wij de praktijk ter overname uitgebreid analyseren. Hierdoor kunnen wij u een betrouwbare prognose aanbieden die vertelt wat u op financieel gebied mag verwachten na de overname. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

2. We geven u advies over verschillende personeelszaken

Noord Negentig adviseert in alles wat van invloed is op uw financiën. Dus ook als het gaat om personeelszaken. Heeft u geen tijd voor de loonadministratie of hier niet de juiste mensen voor in dienst? Dan staan wij u graag bij in uw volledige praktijk- en/of loonadministratie. Hetzelfde geldt voor het in orde maken van de honorering van uw medewerkers.

3. We weten waar u staat ten opzichte van uw branche

Als partner van de Landelijke Huisartsen Vereniging en dankzij onze goede band met de Nederlandse brancheverenigingen, beschikken wij over een eigen benchmark. Wij weten wat er in uw werkveld speelt en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Daardoor weten wij onder andere hoe uw praktijkkosten zich verhouden tot die van de branche

Bent u arts in opleiding, een starter of loopt u al jaren mee of? In iedere fase zijn uw financiële zaken van belang en helpen we u graag. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.