Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

MG 7686 3 Darker

Werken bij
Noord negentig

In welke fase van je carrière ben jij?

Word onderdeel van meer dan 30 jaar ervaring in accountancy, belastingadvies en zakelijke advisering

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Bij Noord Negentig ondersteunen we zorgverleners, het mkb en beoefenaars van vrije beroepen bij hun financiële en fiscale vraagstukken. Wij ontzorgen de klant volledig of gedeeltelijk, afhankelijk van de behoefte van de klant. Zo kan de klant zich focussen op hetgeen waar hij goed in is en nemen wij de fiscale en financiële zorg op ons.

We geven onder andere fiscaal advies, ondersteunen bij de bedrijfsvoering op financieel en persoonlijk niveau en bieden advies over HRM en salarisadministratie. Tevens verzorgen wij de gehele bedrijfsadministratie en adviseren we over de koop en verkoop van de praktijk of onderneming. Bij noord negentig hebben we oog voor de klant, omdat wij begrijpen dat elk bedrijf en elke situatie anders is.

Spreekt onze dienstverlening en werkwijze je aan? Bekijk dan de openstaande vacatures op deze pagina en lees meer over ons via de knop hieronder.

Lees meer over ons...

Controleleider

32 - 40 uur
HBO+

Het uitvoeren van controlewerkzaamheden dan wel ondersteunen hierbij onder begeleiding van de accountant bij de grotere MKB ondernemingen.

Assistent Accountant

32 - 40 uur
HBO+

Vind jij het leuk om met cijfers te werken, wil je graag afwisseling in je werk en werk je graag samen met collega’s? Lees dan verder!

Assistent Accountant met fiscale affiniteit

32 - 40 uur
HBO+

Ben jij fiscaal onderlegd en beschik je over goede boekhoudkundige vaardigheden, waarbij je vaak klantcontact hebt en veel samenwerkt met collega’s? Lees dan verder!

AA Accountant

32 - 40 uur
HBO+

Vind je het leuk om met cijfers te werken, wil je graag afwisseling in je werk en werk je graag samen met collega’s? Lees dan snel verder.

(Junior) fiscaal jurist

HBO+

Ben jij fiscaal onderlegd en ben je op zoek naar een dynamische functie, waarbij je vaak klantcontact hebt en veel samenwerkt met collega’s? Lees dan verder!

Ervaren aangiftemedewerker

32 - 40 uur
HBO+

Ben jij fiscaal onderlegd en beschik je ook over goede boekhoudkundige vaardigheden, waarbij je vaak klantcontact hebt en veel samenwerkt met collega’s? Lees dan verder!

Open sollicitatie

0 - 40 uur
HBO+

Ben jij ervan overtuigd dat je een goede aanwinst zou zijn bij noord negentig, maar zit er op dit moment geen geschikte vacature voor je tussen? Geen probleem. We gaan alsnog graag met je in gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Waarom jij bij noord negentig wilt werken

Binnen noord negentig hebben we ruim 30 jaar ervaring in accountancy, belastingadvies en zakelijke advisering, waardoor jij veel kennis kunt opdoen. Wij bieden dan ook mooie opleidings- en doorgroeimogelijkheden, en dit mag geheel op eigen tempo.

Vind jij de balans tussen werk en privé belangrijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want we zorgen voor een prettige werksfeer waarbij er een goede balans is tussen werk en privé. Wij begrijpen dat er in het leven meer is dan alleen werk, dus overwerken komt bij ons (bijna) niet voor. Blijf je daarnaast graag fit? Wij bieden de mogelijkheid om wekelijks samen met een collega personal training te krijgen bij Fit20. Hierdoor blijf je fit én krijg je een sterkere band met collega’s.

  • Marktconform salaris;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • 32 vrije dagen;
  • Een dertiende maand;
  • Een thuiswerkregeling;
  • Leuke (team)uitjes met collega’s.
lees meer over ons
MG 7343
N90 video placeholder
Noord negentig heeft mij geholpen op te groeien. Er is hier echt veel mogelijk, als je wil kun je binnen noord negentig veel bereiken
Marieke Wortelboom
N90 Marieke wortelboom
Binnen noord negentig hangt een toegankelijke en informele sfeer, maar ook zeker professioneel. Dit vind ik erg prettig werken.
Jarno Remmelts
Jarno Remolts 6949
Bij noord negentig heb ik de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen en inmiddels heb ik de opleidingen register belastingconsulent en registerbelastingadviseur afgerond. Ik ben erg blij met deze kansen.
Cheung Kee Lau
Cheng Kee Lau 7029

Onze vakgebieden

­

Assis­tent-accoun­tant

Aan de slag als Assistent-accountant bij noord negentig? Lees wat de functie inhoudt en neem contact op voor de mogelijkheden.

Fis­caal jurist

Aan de slag als Fiscaal jurist bij noord negentig? Lees wat de functie inhoudt en neem contact op voor de mogelijkheden.

Relatiebe­heerder

Aan de slag als Relatiebeheerder bij noord negentig? Lees wat de functie inhoudt en neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer weten?

Heb je een vraag of directe interesse in werken bij noord negentig? We helpen je graag verder. Neem contact op met onze HR-adviseur Geke ten Hof of vul het onderstaande formulier in.

Neem contact op voor de mogelijkheden.