Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

MG 8089 Edit
Ben jij een young professional?

Als young professional aan de slag in accountancy, belastingadvies of zakelijke advisering?

Ben je onlangs afgestudeerd of maximaal 4 jaar werkzaam binnen de financiële of fiscale branche? Solliciteer dan bij noord negentig en ontwikkel jezelf verder als young professional. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring en zijn dé partner van ondernemers in Noord-Nederland op het gebied van financiële en fiscale zaken.

Wij zijn gespecialiseerd in de vrije beroepen sector, ondernemers in de zorg en het MKB. Bekijk de vacatures voor young professionals hieronder en solliciteer direct. Wie weet maak jij binnenkort onderdeel uit van ons team van financiële en fiscale specialisten en voorzie jij ondernemers van fiscaal en financieel advies.

(Junior) fiscaal jurist

HBO+

Ben jij fiscaal onderlegd en ben je op zoek naar een dynamische functie, waarbij je vaak klantcontact hebt en veel samenwerkt met collega’s? Lees dan verder!

Open sollicitatie

0 - 40 uur
HBO+

Ben jij ervan overtuigd dat je een goede aanwinst zou zijn bij noord negentig, maar zit er op dit moment geen geschikte vacature voor je tussen? Geen probleem. We gaan alsnog graag met je in gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Waarom werken als young professional bij noord negentig perfect is voor jou

Ben jij net afgestudeerd of maximaal 4 jaar werkzaam binnen de financiële of fiscale sector en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij delen graag onze inzichten over hoe wij de negatieve beeldvorming rondom accountancy doorbreken en waarom ons accountancy- en belastingkantoor een aantrekkelijke werkomgeving is.

De beroepen accountant en belastingadviseur staan vaak bekend als 'saai'. Als noord negentig bewijzen wij het tegendeel, omdat er bij ons een ongedwongen sfeer hangt met gezellige collega’s. Ook bieden we 32 vrije dagen, een dertiende maand, een thuiswerkregeling en de mogelijkheid om te sporten onder werktijd met collega’s. Daarnaast zijn er bij ons tal van mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie, maar dit is niet verplicht! Durf jij een nieuwe uitdaging aan te gaan onder begeleiding van ervaren professionals? Solliciteer dan direct of lees meer!

Lees meer over ons..

Verhalen van onze medewerkers

Jarno Remolts 6949

Jarno Remmelts

Stagaire: Assistent aangiftemedewerker
Lees verhaal
Cheng Kee Lau 7029

Cheung Kee Lau

Zelfstandig aangiftemedewerker/ relatiebeheer
Lees verhaal
Stevan Winkels 6191

Stevan Winkels

Assistent-accountant
Lees verhaal

Leer meer over onze vakgebieden

Binnen noord negentig zijn er diverse functies binnen de accountancy, belastingadvies en zakelijke advisering. Wij bieden jou de kans om te ontdekken waar jouw interesses liggen en te leren op welk vakgebied jij je verder wilt ontwikkelen. Hieronder zijn de verschillende functies weergegeven, zodat jij alvast kunt ontdekken welk vakgebied het beste bij je past.

Assis­tent-accoun­tant

Aan de slag als Assistent-accountant bij noord negentig? Lees wat de functie inhoudt en neem contact op voor de mogelijkheden.

Fis­caal jurist

Aan de slag als Fiscaal jurist bij noord negentig? Lees wat de functie inhoudt en neem contact op voor de mogelijkheden.

Relatiebe­heerder

Aan de slag als Relatiebeheerder bij noord negentig? Lees wat de functie inhoudt en neem contact op voor de mogelijkheden.

Je gaat leren van zeer ervaren specialisten

Meer weten?

Heb je een vraag of directe interesse in werken bij noord negentig? We helpen je graag verder. Neem contact op met onze HR-adviseur Geke ten Hof of vul het onderstaande formulier in.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct