Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

N90 student hero
Tijd voor een stap in je carrière?

Fiscaal jurist

Een fiscaal jurist bij noord negentig heeft een dynamische functie met veel klantcontact en werkt veel samen met collega’s. Benieuwd wat een fiscaal jurist voor werkzaamheden verricht? Lees snel verder.

Wat zijn de belangrijkste taken van een fiscaal jurist bij noord negentig?

De werkzaamheden als fiscaal jurist bij noord negentig zijn heel divers. Eén van de belangrijkste taken is het beantwoorden van alle vragen van collega’s en klanten op fiscaal gebied. Daarnaast is er nog een aantal belangrijke taken, namelijk:

  • Het structureren van ondernemingen: advies geven over de soort ondernemingsvorm aan klanten en fiscaal bijstaan bij bedrijfsoverdrachten.
  • Afstemmen van zaken met de belastingdienst
  • Overeenkomsten en andere fiscale stukken opmaken

Met welke afdelingen werkt een fiscaal jurist bij noord negentig samen?

Een fiscaal jurist bij noord negentig werkt voornamelijk samen met de andere fiscaal juristen en gezamenlijk zijn ze de vraagbaak van de organisatie op het gebied van fiscale en juridische zaken. Dit betekent dat ze in principe met alle afdelingen binnen de organisatie samenwerken.

Over welke competenties moet iemand beschikken om als fiscaal jurist bij ons aan de slag te gaan?

Om aan de slag te gaan als fiscaal jurist is een afgeronde studie fiscaal recht een vereiste. Verder zijn er een aantal eigenschappen en competenties die wenselijk zijn als fiscaal jurist, namelijk:

Competenties

Over welke competenties moet iemand beschikken om als fiscaal jurist bij ons aan de slag te gaan?

  • Communicatief vaardig;

  • Flexibel in het denken en het omgaan met mensen;

  • Omgaan met een dynamische functie;

  • Omgaan met flexibele werkdruk;

  • Gemotiveerd om nieuwe dingen te leren.

444444

Meer weten?

Ben jij op zoek naar een functie als assistent-accountant met fiscale affiniteit? Solliciteer direct op de onderstaande vacature en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team. Is er geen openstaande vacature? Solliciteer dan op de open sollicitatie.

Herken jij je in de bovenstaande punten? Neem dan contact op!

Controleleider

32 - 40 uur
HBO+

Het uitvoeren van controlewerkzaamheden dan wel ondersteunen hierbij onder begeleiding van de accountant bij de grotere MKB ondernemingen.

Assistent Accountant

32 - 40 uur
HBO+

Vind jij het leuk om met cijfers te werken, wil je graag afwisseling in je werk en werk je graag samen met collega’s? Lees dan verder!