Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

MG 7730 Darker

Over
noord negentig

Wat doet Noord Negentig?

Het is onze missie om met kennis van zaken en gepaste, nuchtere trots (startende) MKB’ers en (para)medici in Nederland op weg te helpen met zakelijke adviezen en administratieve ondersteuning. We streven met onze relaties naar een langdurige samenwerking.

Onze persoonlijkheid

Bij noord negentig draait het niet alleen om de boekhouding en de administratie van je bedrijf, het draait ook om jou. Daarom hanteren we een persoonlijke en informele aanpak richting onze klanten waarmee we bouwen aan een vertrouwensband waarin alles besproken kan worden.

Betrokken partner
Vanaf de start van onze samenwerking krijg je een vast aanspreekpunt aangewezen. Er is transparantie over onze werkwijze en je kunt rekenen op een relatie die gebaseerd is op kwaliteit en vertrouwen. Hierdoor kunnen onze klanten, zoals (para)medici en MKB’ers, zowel privé als zakelijk bijna alles bij ons neerleggen.

Nuchtere trots
Noord negentig is een begrip in de regio met een uitgebreid portfolio van (para)medici, MKB’ers en starters. Hier zijn we natuurlijk erg trots op, maar wel met gepaste nuchterheid.

Doorontwikkelen
Ontwikkeling en vernieuwing van onze kennis staan hoog in het vaandel, zodat onze kwaliteit gewaarborgd wordt. Al onze medewerkers zijn proactief en gemotiveerd als het aankomt op het verdiepen en verbreden van kennis in ons vakgebied.

Onze werksfeer

Bij noord negentig hebben we een informele werksfeer waarbij de deuren letterlijk open staan en we korte communicatielijnen hebben. Natuurlijk hebben we ook regelmatig personeelsfeestjes, om de onderlinge samenwerking te versterken. Maar dat is niet het enige, we maken ook gebruik van personal training bij Fit20. Samen met een collega kunnen we één keer per week (tijdens werktijd) 20 minuten sporten om fit te blijven en om collega’s beter te leren kennen. Daarnaast staat een goede privé-werkbalans bij ons hoog in het vaandel, overwerken komt daarom bijna nooit voor.

Binnen onze organisatie beschikken we over meer dan 30 jaar ervaring en de kennis die hieruit voortkomt, brengen we graag over op nieuwe medewerkers. Bij ons zijn er veel mogelijkheden om je kennis te verbreden en te verdiepen, maar dit is geen must in tegenstelling tot sommige andere kantoren. Jij bepaalt je eigen tempo

Waarom je bij ons wilt werken

Vanzelfsprekend bieden we jou een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij jouw niveau en ambities. Goed om te weten, wij bieden:

  • 32 vrije dagen;
  • Een dertiende maand;
  • Een thuiswerkregeling;
  • Een prettige werksfeer, fijne collega's en leuke uitjes.
MG3
N90 video placeholder
Noord negentig heeft mij geholpen op te groeien. Er is hier echt veel mogelijk, als je wil kun je binnen noord negentig veel bereiken
Marieke Wortelboom
N90 Marieke wortelboom
Binnen noord negentig hangt een toegankelijke en informele sfeer, maar ook zeker professioneel. Dit vind ik erg prettig werken.
Jarno Remmelts
Jarno Remolts 6949
Bij noord negentig heb ik de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen en inmiddels heb ik de opleidingen register belastingconsulent en registerbelastingadviseur afgerond. Ik ben erg blij met deze kansen.
Cheng Kee Lau
Cheng Kee Lau 7029

Controleleider

32 - 40 uur
HBO+

Het uitvoeren van controlewerkzaamheden dan wel ondersteunen hierbij onder begeleiding van de accountant bij de grotere MKB ondernemingen.

Assistent Accountant

32 - 40 uur
HBO+

Vind jij het leuk om met cijfers te werken, wil je graag afwisseling in je werk en werk je graag samen met collega’s? Lees dan verder!

Assistent Accountant met fiscale affiniteit

32 - 40 uur
HBO+

Ben jij fiscaal onderlegd en beschik je over goede boekhoudkundige vaardigheden, waarbij je vaak klantcontact hebt en veel samenwerkt met collega’s? Lees dan verder!

AA Accountant

32 - 40 uur
HBO+

Vind je het leuk om met cijfers te werken, wil je graag afwisseling in je werk en werk je graag samen met collega’s? Lees dan snel verder.

(Junior) fiscaal jurist

HBO+

Ben jij fiscaal onderlegd en ben je op zoek naar een dynamische functie, waarbij je vaak klantcontact hebt en veel samenwerkt met collega’s? Lees dan verder!

Open sollicitatie

0 - 40 uur
HBO+

Ben jij ervan overtuigd dat je een goede aanwinst zou zijn bij noord negentig, maar zit er op dit moment geen geschikte vacature voor je tussen? Geen probleem. We gaan alsnog graag met je in gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Meer weten?

Heb je een vraag of directe interesse in werken bij noord negentig? We helpen je graag verder. Neem contact op met onze HR-adviseur Geke ten Hof of vul het onderstaande formulier in.

Neem contact op voor de mogelijkheden.