Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

1548484549659
Tijd voor een inspirerende stage?

Afstudeerstage bij noord negentig in accountancy, belastingadvies en zakelijke advisering

Ben je op dit moment bezig met een financiële studie? Dan is een (afstudeer)stage bij noord negentig in accountancy, belastingadvies of zakelijke advisering een uitstekende manier om waardevolle ervaring in het werkveld op te doen. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in deze branche en zijn dé partner van ondernemers in Noord-Nederland op het gebied van financiële en fiscale zaken.

Wij zijn landelijk erkend specialist voor ondernemers in de zorg, (medisch) vrije beroepsbeoefenaren en voor ondernemers in het MKB. Ben jij enthousiast en wil je ook iets kunnen betekenen voor deze ondernemers? Bekijk dan de stage vacatures hieronder en word onderdeel van ons team van financiële en fiscale specialisten.

(Junior) fiscaal jurist

HBO+

Ben jij fiscaal onderlegd en ben je op zoek naar een dynamische functie, waarbij je vaak klantcontact hebt en veel samenwerkt met collega’s? Lees dan verder!

Open sollicitatie

0 - 40 uur
HBO+

Ben jij ervan overtuigd dat je een goede aanwinst zou zijn bij noord negentig, maar zit er op dit moment geen geschikte vacature voor je tussen? Geen probleem. We gaan alsnog graag met je in gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Waarom een afstudeerstage bij noord negentig perfect is voor jou

Je bent aan het einde gekomen van je (hbo of wo) studie en het enige wat je nog moet doen is een afstudeerstage met een bijbehorende scriptie. Maar ben je nog op zoek naar een passend bedrijf? Noord negentig is hét afstudeerbedrijf voor jou, als je de studie Accountancy, Finance Tax and Advice, Finance & Control of een andere financiële of fiscale opleiding doet!

Waarom afstuderen bij noord negentig? We hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van accountancy, fiscale en zakelijke advisering. Je wordt tijdens je afstudeerstage begeleid door ervaren professionals. Daarnaast zijn er binnen ons bedrijf veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Na je afstudeerstage is er dan ook de mogelijkheid om bij ons te komen werken. Als je hier eenmaal werkt zijn er nog steeds tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. In tegenstelling tot sommige andere kantoren leggen wij geen druk op het al dan niet doorgroeien binnen de organisatie. Jij bepaalt het tempo.

Lees meer over ons..

Bij noord negentig heb ik de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen en inmiddels heb ik de opleidingen register belastingconsulent en registerbelastingadviseur afgerond. Ik ben erg blij met deze kansen.
Cheng Kee Lau
Cheng Kee Lau 7029
Binnen noord negentig hangt een toegankelijke en informele sfeer, maar ook zeker professioneel. Dit vind ik erg prettig werken.
Jarno Remmelts
Jarno Remolts 6949

Lees meer over onze vakgebieden

Bij noord negentig kun je kennismaken met diverse functies binnen accountancy, belastingadvies en zakelijke advisering. Wij bieden jou de kans om te ontdekken waar jouw interesses liggen en om te leren op welk vakgebied jij je verder wilt ontwikkelen.

Assis­tent-accoun­tant

Aan de slag als Assistent-accountant bij noord negentig? Lees wat de functie inhoudt en neem contact op voor de mogelijkheden.

Fis­caal jurist

Aan de slag als Fiscaal jurist bij noord negentig? Lees wat de functie inhoudt en neem contact op voor de mogelijkheden.

Relatiebe­heerder

Aan de slag als Relatiebeheerder bij noord negentig? Lees wat de functie inhoudt en neem contact op voor de mogelijkheden.

Je gaat leren van écht ervaren specialisten

Meer weten?

Heb je een vraag of directe interesse in werken bij noord negentig? We helpen je graag verder. Neem contact op met onze HR-adviseur Geke ten Hof of vul het onderstaande formulier in.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct