Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

N90 student hero
Tijd voor een stap in je carrière?

Relatiebeheerder

Een relatiebeheerder bij noord negentig krijgt veel energie van het samenwerken met collega’s en klanten. Benieuwd wat de werkzaamheden precies inhouden? Lees dan verder.

Wat zijn de belangrijkste taken van een relatiebeheerder bij noord negentig?

Als noord negentig streven we ernaar onze klanten compleet te ontzorgen. Dat wil zeggen dat in dat kader de relatiebeheerder regelmatig contact heeft met zijn klanten en zijn klanten adviseert op fiscaal gebied. Daarnaast vindt er ook regelmatig overleg plaats met collega’s en is de relatiebeheerder verantwoordelijk voor dossiervorming.

Wat voor soort bedrijven zitten er in de portefeuille van een relatiebeheerder?

Bij noord negentig zijn we gespecialiseerd in het bedienen van de volgende sectoren:

  • MKB’ers
  • Vrije beroepsbeoefenaren
  • Medisch georiënteerd (huisartsen, tandartsen, medisch specialisten, fysio)

Over welke competenties moet een relatiebeheerder beschikken om bij ons aan de slag te gaan?

Een relatiebeheerder is in bezit van een afgeronde hbo-opleiding in de economische en/of fiscale sector. Mocht iemand (nog) niet beschikken over de juiste kennis, dan zijn er ook mogelijkheden om de kennis binnen noord negentig te vergroten. We hebben namelijk verschillende vervolgopleidingen, maar ook regelmatig interne cursussen. Naast een afgeronde opleiding zijn ook de volgende competenties van belang om deze positie te kunnen bekleden. Zo zijn de volgende kwaliteiten gewenst:

Fiscaal jurist

  • Klantgericht;

  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de fiscaliteit;

  • Managementvaardigheden;

  • Stressbestendig.

444444

Meer weten?

Ben jij op zoek naar een functie als assistent-accountant met fiscale affiniteit? Solliciteer direct op de onderstaande vacature en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team. Is er geen openstaande vacature? Solliciteer dan op de open sollicitatie.

Herken jij je in de bovenstaande punten? Neem dan contact op!

Controleleider

32 - 40 uur
HBO+

Het uitvoeren van controlewerkzaamheden dan wel ondersteunen hierbij onder begeleiding van de accountant bij de grotere MKB ondernemingen.

Assistent Accountant

32 - 40 uur
HBO+

Vind jij het leuk om met cijfers te werken, wil je graag afwisseling in je werk en werk je graag samen met collega’s? Lees dan verder!