Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

435678
Ben jij een ervaren professional?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als ervaren professional?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in de financiële en fiscale sector? Bij noord negentig hebben we tal van functies die aansluiten op jouw specialisme. Wij hebben 30 jaar ervaring in deze branche, waardoor we landelijk erkend specialist zijn in financieel en fiscaal advies voor de zorg, (medisch) vrije beroepsbeoefenaren en voor ondernemers in het MKB.

Durf jij de stap te zetten om je carrièrepad te verbreden? Lees dan verder waarom noord negentig hét perfecte kantoor is voor jou. Of bekijk direct de vacatures hieronder en solliciteer. Wie weet maak jij straks deel uit van ons team van financiële en fiscale specialisten.

Controleleider

32 - 40 uur
HBO+

Het uitvoeren van controlewerkzaamheden dan wel ondersteunen hierbij onder begeleiding van de accountant bij de grotere MKB ondernemingen.

Assistent Accountant

32 - 40 uur
HBO+

Vind jij het leuk om met cijfers te werken, wil je graag afwisseling in je werk en werk je graag samen met collega’s? Lees dan verder!

Assistent Accountant met fiscale affiniteit

32 - 40 uur
HBO+

Ben jij fiscaal onderlegd en beschik je over goede boekhoudkundige vaardigheden, waarbij je vaak klantcontact hebt en veel samenwerkt met collega’s? Lees dan verder!

AA Accountant

32 - 40 uur
HBO+

Vind je het leuk om met cijfers te werken, wil je graag afwisseling in je werk en werk je graag samen met collega’s? Lees dan snel verder.

Ervaren aangiftemedewerker

32 - 40 uur
HBO+

Ben jij fiscaal onderlegd en beschik je ook over goede boekhoudkundige vaardigheden, waarbij je vaak klantcontact hebt en veel samenwerkt met collega’s? Lees dan verder!

Open sollicitatie

0 - 40 uur
HBO+

Ben jij ervan overtuigd dat je een goede aanwinst zou zijn bij noord negentig, maar zit er op dit moment geen geschikte vacature voor je tussen? Geen probleem. We gaan alsnog graag met je in gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Waarom werken als young professional bij noord negentig perfect is voor jou

Je hebt 4+ jaar ervaring en voor jezelf besloten dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging binnen de financiële en fiscale sector. Maar welk bedrijf past bij jou? Om je beslissing wat gemakkelijker te maken, willen we graag de voordelen van het werken bij noord negentig met je delen. We hebben ze hieronder overzichtelijk weergegeven:

  • We zijn een informele organisatie met een gevarieerde samenstelling in personeel;

  • Privé-werk balans is erg belangrijk bij ons;

  • Écht aandacht voor de klant, omdat elk bedrijf en elke situatie uniek is;

  • Je krijgt ruimte om je te verbreden en verdiepen binnen onze organisatie, maar het is geen must;

  • Diverse functies mogelijk;

  • Één vestiging in Groningen, waar de deuren altijd letterlijk open staan;

  • Goede begeleiding van professionals met veel ervaring;

  • De mogelijkheid om samen met een collega tijdens werktijd personal training te krijgen bij fit20.

Lees meer over ons
MG 8164

Verhalen van onze medewerkers

Jonathan Zaagman 6215

Jonathan Zaagman

Accountant, vennoot
Lees verhaal
Stevan Winkels 6191

Stevan Winkels

Assistent-accountant
Lees verhaal
Rene Wending 6459

René Wending

Gevorderd assistent accountant
Lees verhaal

Leer meer over onze vakgebieden

Binnen noord negentig zijn er diverse functies binnen de accountancy, belastingadvies en zakelijke advisering. Wij bieden jou de kans om te ontdekken waar jouw interesses liggen en te leren op welk vakgebied jij je verder wilt ontwikkelen. Hieronder zijn de verschillende functies weergegeven, zodat jij alvast kunt ontdekken welk vakgebied het beste bij je past.

Assis­tent-accoun­tant

Aan de slag als Assistent-accountant bij noord negentig? Lees wat de functie inhoudt en neem contact op voor de mogelijkheden.

Fis­caal jurist

Aan de slag als Fiscaal jurist bij noord negentig? Lees wat de functie inhoudt en neem contact op voor de mogelijkheden.

Relatiebe­heerder

Aan de slag als Relatiebeheerder bij noord negentig? Lees wat de functie inhoudt en neem contact op voor de mogelijkheden.

Je gaat leren van zeer ervaren specialisten

Meer weten?

Heb je een vraag of directe interesse in werken bij noord negentig? We helpen je graag verder. Neem contact op met onze HR-adviseur Geke ten Hof of vul het onderstaande formulier in.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct