Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

René Wending

Mijn start bij noord negentig

Mijn naam is René Wending, en ik vervul de rol van gevorderd assistent accountant bij noord negentig. Destijds ben ik via een recruiter in contact gekomen met dit kantoor en na aangename sollicitatiegesprekken heb ik bewust voor noord negentig gekozen. De goede balans tussen werk en privé sprak me aan, evenals de informele sfeer die hier heerst. Bovendien hadden enkele bekenden noord negentig als een plezierige werkgever bestempeld.

Hoe ziet mijn werkdag eruit?

Mijn werkdag bij noord negentig is divers en dynamisch. 's Ochtends ga ik vaak naar kantoor met een plan in mijn hoofd, maar de dag kan volledig anders verlopen door onverwachte zaken, vragen van collega's, of e-mails van klanten. Het is lastig te voorspellen hoe mijn dag eruit zal zien, maar dat houdt het werk juist interessant. Mijn taken variëren afhankelijk van het seizoen: aan het begin van het jaar ben ik voornamelijk bezig met controlewerkzaamheden, terwijl ik mij in het tweede halfjaar meer focus op samenstelwerkzaamheden.

De sfeer bij noord negentig

Wat noord negentig voor mij bijzonder maakt, zijn de voordelen die nog steeds gelden. De informele sfeer is behouden gebleven en er is ruimte voor een praatje over de vakantie tussen het harde werken door. Ook is het mogelijk om door te groeien binnen de organisatie en dat kan ieder op zijn of haar eigen tempo doen. Zo ben ik begonnen als assistent en heb ik na veel ervaring de opleiding AA afgerond. Zodoende ben ik doorgestroomd en ben ik nu gevorderd assistent accountant.

Wat zoek ik in een nieuwe collega?

Ik zoek in een nieuwe collega iemand met sociale, ijverige en nauwkeurige eigenschappen. Ook iemand die kritisch is op zijn of haar eigen werk en dat van anderen. Een teamspeler die bereid is hard te werken en oog heeft voor detail past goed in de dynamische omgeving van ons kantoor. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan direct of neem bij vragen contact met ons op.

Voordelen van werken bij noord negentig

Binnen noord negentig hebben we ruim 30 jaar ervaring in accountancy, belastingadvies en zakelijke advisering, waardoor jij veel kennis kunt opdoen. Wij bieden dan ook mooie opleidings- en doorgroeimogelijkheden, en dit mag geheel op eigen tempo.

Vind jij de balans tussen werk en privé belangrijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want we zorgen voor een prettige werksfeer waarbij er een goede balans is tussen werk en privé. Wij begrijpen dat er in het leven meer is dan alleen werk, dus overwerken komt bij ons (bijna) niet voor. Blijf je daarnaast graag fit? Wij bieden de mogelijkheid om wekelijks samen met een collega personal training te krijgen bij Fit20. Hierdoor blijf je fit én krijg je een sterkere band met collega’s.

  • Marktconform salaris;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • 32 vrije dagen;
  • Een dertiende maand;
  • Een thuiswerkregeling;
  • Leuke (team)uitjes met collega’s.
MG 7686 3
N90 video placeholder

Meer weten?

Heb je een vraag of interesse gekregen in noord negentig? We helpen je graag verder neem contact op met Geke ten Hof onze HR-adviseur.