Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Stevan Winkels

Mijn start bij noord negentig

Mijn weg naar dit kantoor begon toen mijn vorige werkgever, een verzekeringstussenpersoon, noord negentig als klant had. Dit wekte mijn interesse en bij mijn sollicitaties destijds nam ik noord negentig mee als potentiële werkgever. Ik ben begonnen als junior assistent na het afronden van mijn Bachelor Accountancy aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na een jaar werken heb ik mijn opleidingstraject voortgezet waar ik veel vrijheid in heb gekregen bij noord negentig. Inmiddels ben ik doorgegroeid en vervul ik de rol van controleleider.

Ik zocht naar een werkomgeving met een aangename sfeer en een kleiner team, waar ik me echt als een waardevol onderdeel van het geheel kon voelen. De beperkte reistijd en de focus op lokale klanten in voornamelijk Groningen, Drenthe en Friesland spraken me enorm aan.

Hoe ziet mijn werkdag eruit?

Mijn dagelijkse taken bestaan voor 90% uit het uitvoeren van controles, waarbij ik ook de (junior) assistenten begeleid en de externe accountants ondersteun. De overige tijd besteed ik aan diverse ondersteunende taken, zoals het maken van uitkeringstoetsen, benchmarkrapporten voor het kantoor en het samenstellen van jaarrekeningen.

De sfeer bij noord negentig

noord negentig is voor mij een fantastisch kantoor om voor te werken. Vanaf dag één heb ik het gevoel gehad dat ik een volwaardig onderdeel van het team ben, zelfs zonder ervaring in de accountancy. Noord negentig hecht waarde aan het werkplezier van de medewerkers en biedt flexibele arbeidstijden, personeelsuitjes en geen overwerk. Dit draagt bij aan mijn plezier in het werk en zorgt ervoor dat ik elke dag met enthousiasme naar mijn werk ga.

Ben je enthousiast geworden om aan de slag te gaan bij noord negentig? Solliciteer dan direct of neem contact op met ons als je vragen hebt.

Voordelen van werken bij noord negentig

Binnen noord negentig hebben we ruim 30 jaar ervaring in accountancy, belastingadvies en zakelijke advisering, waardoor jij veel kennis kunt opdoen. Wij bieden dan ook mooie opleidings- en doorgroeimogelijkheden, en dit mag geheel op eigen tempo.

Vind jij de balans tussen werk en privé belangrijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want we zorgen voor een prettige werksfeer waarbij er een goede balans is tussen werk en privé. Wij begrijpen dat er in het leven meer is dan alleen werk, dus overwerken komt bij ons (bijna) niet voor. Blijf je daarnaast graag fit? Wij bieden de mogelijkheid om wekelijks samen met een collega personal training te krijgen bij Fit20. Hierdoor blijf je fit én krijg je een sterkere band met collega’s.

  • Marktconform salaris;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • 32 vrije dagen;
  • Een dertiende maand;
  • Een thuiswerkregeling;
  • Leuke (team)uitjes met collega’s.
MG 7686 3
N90 video placeholder

Meer weten?

Heb je een vraag of interesse gekregen in noord negentig? We helpen je graag verder neem contact op met Geke ten Hof onze HR-adviseur.