Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Jonathan Zaagman

Mijn start bij noord negentig

Geen dag en week is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo afwisselend en prettig. De overzichtelijkheid van noord negentig komt echt tot zijn recht, met alle benodigde disciplines onder één dak. Als accountant is het handig dat je gemakkelijk bij collega’s kunt aankloppen voor fiscale zaken of andere vragen. De omvang van het kantoor is precies goed, waardoor je snel kan overleggen en informatie uitwisselt.

De sfeer bij noord negentig

Na twee jaar kan ik zeggen dat werken bij noord negentig meer dan goed bevalt. Het lijkt langer dan twee jaar, wat aangeeft hoe snel je je hier thuis voelt. De omgang met mensen is prettig en de klantvriendelijkheid is duidelijk merkbaar. Klanten worden warm verwelkomd en hun belang staat centraal.

Wat zoek ik in een nieuwe collega?

Ik hecht waarde aan jonge collega's die zichzelf kunnen zijn en een leuke persoonlijkheid hebben. Daarbij is inhoudelijke kennis cruciaal, maar ik waardeer ook leergierigheid en de bereidheid om op welke manier dan ook bij te dragen.

Ben je op zoek naar een informele werksfeer waarin het individu echt telt? Waarbij je MAG doorgroeien op je eigen tempo en waarbij de werk-privé balans wordt gerespecteerd? Dan ben je bij noord negentig aan het juiste adres. Solliciteer direct of neem contact met ons op voor vragen.

Voordelen van werken bij noord negentig

Binnen noord negentig hebben we ruim 30 jaar ervaring in accountancy, belastingadvies en zakelijke advisering, waardoor jij veel kennis kunt opdoen. Wij bieden dan ook mooie opleidings- en doorgroeimogelijkheden, en dit mag geheel op eigen tempo.

Vind jij de balans tussen werk en privé belangrijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want we zorgen voor een prettige werksfeer waarbij er een goede balans is tussen werk en privé. Wij begrijpen dat er in het leven meer is dan alleen werk, dus overwerken komt bij ons (bijna) niet voor. Blijf je daarnaast graag fit? Wij bieden de mogelijkheid om wekelijks samen met een collega personal training te krijgen bij Fit20. Hierdoor blijf je fit én krijg je een sterkere band met collega’s.

  • Marktconform salaris;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • 32 vrije dagen;
  • Een dertiende maand;
  • Een thuiswerkregeling;
  • Leuke (team)uitjes met collega’s.
MG 7686 3
N90 video placeholder

Meer weten?

Heb je een vraag of interesse gekregen in noord negentig? We helpen je graag verder neem contact op met Geke ten Hof onze HR-adviseur.