Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Stocksy txpf82342cf Rjz000 Medium 60493
Financieel en fiscaal alles op orde

Vrije beroepen

Als notaris of advocaat vind je het belangrijk dat je jouw financiële en fiscale zaken goed voor elkaar hebt. Het kost veel tijd en energie om te voldoen aan de verplichtingen die voor jouw onderneming gelden. Dan is het prettig om iemand te hebben die je daarbij ondersteunt. Zo houd je tijd over voor wat je werkelijk interesseert: het wel en wee van jouw klanten.

Je weet als geen ander dat jouw bedrijfsvoering en administratie aan strenge eisen moeten voldoen. Natuurlijk streef je naar de vereiste transparantie. Wij kunnen je daarbij ontzorgen. Zo kunnen we een deel van jouw administratie overnemen. Ben je verplicht maandelijks te rapporteren aan een toezichthouder? Ook die taak kunnen we voor je uitvoeren.

Ben je een vrije beroepsbeoefenaar op een ander terrein dan het notariaat of de advocatuur? Ook dan steken we je graag de helpende hand toe. Zodat je voldoet aan de regels die voor jouw bedrijf gelden. En ondertussen kun je jouw tijd en aandacht aan jouw vak besteden in plaats van aan jouw cijfers.

Uiteraard houden we je goed op de hoogte van de stand van zaken. Zo houdt je zelf de vinger aan de pols. Bovendien weten we wat er in jouw vakgebied speelt. We houden je daarvan graag op de hoogte.

Veel voorkomende beroepen die wij helpen
Andere beroepsgroepen

Meer weten?

Neem contact op met Harm Jan, of een van onze andere experts