Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Stocksy txpf82342cf Rjz000 Medium 60493
Financieel en fiscaal alles op orde

Vrije beroepen

Als notaris of advocaat vindt u het belangrijk dat u uw financiële en fiscale zaken goed voor elkaar heeft. Het kost veel tijd en energie om te voldoen aan de verplichtingen die voor uw onderneming gelden. Dan is het prettig om iemand te hebben die u daarbij ondersteunt. Zo houdt u tijd over voor wat u werkelijk interesseert: het wel en wee van uw klanten.

U weet als geen ander dat uw bedrijfsvoering en administratie aan strenge eisen moeten voldoen. Natuurlijk streeft u naar de vereiste transparantie. Wij kunnen u daarbij ontzorgen. Zo kunnen we een deel van uw administratie overnemen. Bent u verplicht maandelijks te rapporteren aan een toezichthouder? Ook die taak kunnen we voor u uitvoeren.

Bent u een vrije beroepsbeoefenaar op een ander terrein dan het notariaat of de advocatuur? Ook dan steken we u graag de helpende hand toe. Zodat u voldoet aan de regels die voor uw bedrijf gelden. En ondertussen kunt u uw tijd en aandacht aan uw vak besteden in plaats van aan uw cijfers.

Uiteraard houden we u goed op de hoogte van de stand van zaken. Zo houdt u zelf de vinger aan de pols. Bovendien weten we wat er op uw vakgebied speelt. We houden u daarvan graag op de hoogte.

Veel voorkomende beroepen die wij helpen
Andere beroepsgroepen

Meer weten?

Neem contact op met Harm Jan, of een van onze andere experts