Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Notaris

Financieel advies en ondersteuning voor notarissen

Je staat voor vele uitdagingen: één daarvan is jouw financiële- en dossier administratie. Het is een tijdrovende taak, omdat de administratie nog altijd uit papierwerk bestaat. Noord negentig helpt je graag om een efficiencyslag te slaan in jouw organisatie door facturen en mutaties digitaal vast te leggen in één systeem. Ook is het mogelijk een koppeling met de dossieradministratie tot stand te brengen.

Een moderne en gestroomlijnde administratie

De administratie wordt in het notariaat nog veelal handmatig gedaan. Dit is tijdrovend, foutgevoelig en biedt weinig overzicht. Noord negentig neemt het graag voor je uit handen om het door te voeren in een digitaal systeem. Hierin kunnen dossiers eenvoudig worden beheerd en mutaties automatisch worden vastgelegd.

Voldoe eenvoudig aan toetsingscriteria BFT

Met het moderniseren van jouw administratie kan je jouw dossiers ook beter monitoren. Doordat jouw administratie in één systeem is opgeslagen, is het uitdraaien van rapportages veel eenvoudiger geworden. Dit maakt dat het (op tijd) voldoen aan de toetsingscriteria van het BFT geen tijdrovende taak meer is.

Verhouden tot branchegenoten

Natuurlijk wil je winstgevend zijn; daarom moet je weten waar je staat. Noord negentig heeft in meer dan 30 jaar een groot netwerk opgebouwd en een eigen benchmark ontwikkeld. Hieraan kunnen wij aflezen of je genoeg aktes draait in verhouding tot branchegenoten. Daarnaast hebben wij inzicht in een gemiddelde prijs per akte, waardoor je tot in detail (anoniem) jouw prestaties kunt vergelijken met anderen.

Waar mogen wij je mee helpen? Neem contact op met een van onze adviseurs voor al jouw vraagstukken.