Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Stocksy txp327d904fp6a000 Large 578530
Voor structurele en actieve advisering

Ondersteuning bij jouw bedrijfsvoering op financieel én persoonlijk niveau

Het runnen van een succesvol bedrijf vraagt veel meer dan kennis van jouw product of dienst en een gezonde portie ondernemerslust. Van het aannemen en omgaan met personeel, het zien van mogelijkheden en praktische zaken als het opstellen van jaarrekeningen en het organiseren van jouw fiscale zaken: er komt enorm veel kijken bij het ondernemerschap.

Jouw financiële en fiscale zaken altijd op orde

We begrijpen als geen ander dat de fundamenten van jouw bedrijf in orde moeten zijn. Jouw jaarrekeningen en fiscale zaken moeten kloppen en jouw administratieve zaken moeten vooral zo efficiënt mogelijk verlopen. Onze accountants ontzorgen je op dit vlak en zorgen ervoor dat jouw financiële en fiscale zaken goed geregeld zijn.

Betrouwbare specialisten met jarenlange ervaring

Noord negentig werkt al vele jaren samen met verschillende partijen in allerlei branches, zoals ziekenhuizen en ondernemingen in de zorg, ondernemers in het mkb en managers van allerlei soorten ondernemingen.

Door deze ervaring hebben we veel branchespecifieke kennis opgedaan. We begrijpen hoe het werkt in de wereld van ziekenhuizen en we kunnen meepraten met advocaten en notarissen. Deze specialistische kennis zetten we graag voor je in.

We verzorgen de financiële en fiscale zaken voor onder andere:

Lees meer over hoe noord negentig je van fiscaal advies kan voorzien.

Adviseurs die verder kijken

Het succes van jouw onderneming heeft een grote invloed op jouw privéleven, op jouw gemoedstoestand en op jouw financiële positie. Wanneer we kijken naar jouw bedrijfsvoering, kijken we daarom verder dan alleen jouw zakelijke belangen.

Zeker bij ingrijpende zaken als een bedrijfsovername is het van belang om de gevolgen voor jouw thuissituatie mee te wegen in de onderhandelingen. Het kopen en verkopen van een bedrijf zorgt voor extra druk en stress. Rondom bedrijfsovernames ontzorgen we je zo veel mogelijk en voorzien we je van gedegen en gefundeerd advies - altijd met inachtneming van de risico’s en jouw persoonlijke belangen. We hebben veel ervaring in huis en onze adviseurs hebben kennis van bedrijfs- en praktijkovernames in allerlei verschillende branches.

Objectieve ondersteuning bij bedrijfsovernames

Bij het overnemen van een bedrijf gaat het niet alleen om een zakelijke transactie: er komen altijd emoties kijken bij het aan- of verkopen van een bedrijf waar een ondernemer jarenlang hard aan gewerkt heeft. Het gebeurt regelmatig dat een ondernemer verliefd wordt op de kans om een bedrijf te kopen of te verkopen. De emoties die hierbij komen kijken, kunnen de objectiviteit van de ondernemer tijdens het overnametraject in de weg zitten.

In deze situatie zorgen we ervoor dat we objectief blijven en alle feiten op een rijtje houden. Het is van belang om over alternatieven te beschikken: mocht een koop of verkoop niet doorgaan, dan willen we altijd een goed alternatief achter de hand hebben. Zo voorkomen we dat we onderhandelingen met de rug tegen de muur moeten voeren.

Meer weten over onze werkwijze omtrent bedrijfsovernames?

Afremmen of aanmoedigen: het juiste advies op het juiste moment

Soms kom je een kans tegen waarbij je direct denkt: deze mág ik niet missen! Of het nu gaat om de mogelijkheid om een bedrijf over te nemen of om in te spelen op een nieuwe markt; emotie speelt een grote rol bij het ondernemerschap. Wij worden enthousiast van het enthousiasme van ondernemers, maar in onze rol als adviseur kunnen we je afremmen wanneer dat nodig is. Hierbij zorgen we ervoor dat we alle feiten paraat hebben en je van gedegen advies voorzien. Risicobeheersing is hierin een belangrijk onderdeel. Door jouw positie van verschillende kanten te belichten, brengen we alle risico´s in beeld en maken we een goede inschatting van de te varen koers.

We werken graag samen met ondernemers die vooruit willen. Als je wilt groeien met jouw bedrijf en een adviseur zoekt om je daarbij te ondersteunen, dan staat noord negentig voor je klaar.

Adviseurs die op jouw niveau meedenken

Noord Negentig bestaat uit een partij enthousiaste ondernemers, allen met hun eigen specialiteit en unieke branchekennis. Onze adviseurs zijn veelal vennoot van Noord Negentig. Doordat wij zelf ondernemers zijn, kijken wij met een andere blik naar het ondernemerschap. We kunnen ons goed inleven in jouw situatie en we begrijpen volkomen dat enthousiasme soms lastig af te remmen is. Door deze ervaring spreken we jouw taal; die van de ondernemer die vooruit wil.

Financieel en fiscaal advies, ondersteuning bij HRM: we staan voor je klaar

Noord negentig is een allround accountants- en adviesbureau voor ambitieuze ondernemers. Voor advies over alle facetten van het ondernemerschap kun je bij ons terecht. Onze adviseurs begeleiden je op financieel en fiscaal gebied en helpen je bij het inrichten van HRM en salarisadministratie in jouw organisatie. We kijken hierbij naar jouw branche, jouw situatie en natuurlijk naar jouw wensen.

Ondersteuning bij jouw salarisadministratie

Hulp bij vragen over arbeidsrecht

Fiscaal advies bij juridische zaken

Ziekteverzuimbegeleiding

Advies over het inrichten van jouw strategische personeelsbeleid

Wil je meer weten over onze dienstverlening omtrent HRM en salarisadministraties?

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een partner die je kan ondersteunen bij jouw bedrijfsvoering in de breedste zin van het woord? We komen graag eens bij je langs om te sparren over jouw behoeften en wensen. Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je graag eens kennis met ons maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De specialisten voor ondersteuning bedrijfsvoering