Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Grafiek
Voor het samenstellen van de jaarrekening

Accountancy

Als ondernemer in de zorg wil jij er zijn voor jouw patiënten. Dat je daardoor minder tijd hebt voor financiële zaken begrijpen we bij noord negentig maar al te goed. Of het nu gaat om het opstellen van een jaarrekening of kredietrapportages; noord negentig zorgt dat al uw financiële administratie geregeld is.

Accountants bij noord negentig

Ons gespecialiseerde team van accountants houdt zich onder andere bezig met het samenstellen van financiële documenten. Deze documenten zijn gebaseerd op gegevens die u reeds heeft verzameld of door ons zijn bijgehouden. Om u een goed beeld te geven hebben we een overzicht gemaakt van documenten die wij voor u kunnen samenstellen:

  • Verwerken, inrichten en optimaliseren van administraties
  • Samenstellen jaarrekening en financiële rapportages
  • Kredietrapportages
  • Standard Business Reporting (SBR)
  • Bedrijfswaarderingen
  • Begrotingen en liquiditeitsprognoses

Assurance bij noord negentig

Heeft u enkel iemand nodig die de financiële administratie kan controleren en bijhouden? Dan zit u goed bij noord negentig. Ons team van specialisten gaat verder met uw aangeleverde documentatie of houdt de eerder opgestelde financiële documenten nauwkeurig bij. Zo zijn uw financiële zaken op ieder moment op orde. Daarnaast worden er tussentijdse cijfers en prognoses met u gedeeld. Financiële documenten die wij controleren zijn:

  • Jaarrekeningcontrole
  • Accountantsverklaringen
  • Subsidieverantwoording en bijzondere verklaringen

Accountancy wat u ontzorgt

Alle rapportages die noord negentig levert zijn beschikbaar in XBRL/SBR formaat. Daarnaast is noord negentig deelnemer van Stichting Audit Only. Hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit van uw financiële administratie.

Accountancy bij noord negentig

Bent u op zoek naar ontzorging van uw financiële administratie, besteedt u graag het samenstellen van de jaarrekening uit? Bij noord negentig zijn we er voor u. Neem gerust contact met ons op om te informeren wat wij voor u kunnen betekenen. Benieuwd wie uw financiële administratie gaat samenstellen? We hebben ons team van specialisten voor u op een rijtje gezet.

Uw specialisten voor accountancy