Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Grafiek
Voor het samenstellen van de jaarrekening

Accountancy

Als ondernemer in de zorg wil jij er zijn voor jouw patiënten. Dat je daardoor minder tijd hebt voor financiële zaken begrijpen we bij noord negentig maar al te goed. Of het nu gaat om het opstellen van een jaarrekening of kredietrapportages; noord negentig zorgt dat al jouw financiële administratie geregeld is.

Accountants bij noord negentig

Ons gespecialiseerde team van accountants houdt zich onder andere bezig met het samenstellen van financiële documenten. Deze documenten zijn gebaseerd op gegevens die je reeds hebt verzameld of door ons zijn bijgehouden. Om je een goed beeld te geven hebben we een overzicht gemaakt van documenten die wij voor je kunnen samenstellen:

  • Verwerken, inrichten en optimaliseren van administraties
  • Samenstellen jaarrekening en financiële rapportages
  • Kredietrapportages
  • Standard Business Reporting (SBR)
  • Bedrijfswaarderingen
  • Begrotingen en liquiditeitsprognoses
  • Assurance bij noord negentig

Heb je enkel iemand nodig die de financiële administratie kan controleren en bijhouden? Dan zit je goed bij noord negentig. Ons team van specialisten gaat verder met jouw aangeleverde documentatie of houdt de eerder opgestelde financiële documenten nauwkeurig bij. Zo zijn jouw financiële zaken op ieder moment op orde. Daarnaast worden er tussentijdse cijfers en prognoses met je gedeeld. Financiële documenten die wij controleren zijn:

  • Jaarrekeningcontrole
  • Accountantsverklaringen
  • Subsidieverantwoording en bijzondere verklaringen

Accountancy wat je ontzorgt

Alle rapportages die noord negentig levert zijn beschikbaar in XBRL/SBR formaat. Daarnaast is noord negentig deelnemer van Stichting Audit Only. Wij beschikken daarmee over de vereiste AFM vergunning. Hierdoor ben je verzekerd van een goede kwaliteit van jouw financiële administratie.

Accountancy bij noord negentig

Bent je op zoek naar ontzorging van jouw financiële administratie, besteedt je graag het samenstellen van de jaarrekening uit of wens je voor jouw onderneming een controleverklaring? Bij noord negentig zijn we er voor jou. Neem gerust contact met ons op om te informeren wat wij voor je kunnen betekenen. Benieuwd wie jouw financiële administratie gaat samenstellen of controleren? We hebben ons team van specialisten voor je op een rijtje gezet.

De specialisten voor accountancy