Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Online services
Digitaal de vinger aan de pols

Online dienstverlening

Volledig ontzorgd met de online dienstverlening van noord negentig

Twinfield, Exact Online, Basecone, Microsoft Teams: de mogelijkheden om met handige online tools veel tijd te besparen zijn enorm. Jouw administratie verloopt grotendeels online en communiceren met jouw klanten en leveranciers gaat efficiënt via tools als Microsoft Teams. Online dienstverlening is hiermee een onmisbaar onderdeel geworden van de bedrijfsvoering bij veel bedrijven.

Noord negentig ondersteunt je graag met onze online dienstverlening. We helpen je met het inrichten en onderhouden van jouw online boekhouding: we hebben vele jaren ervaring met pakketten als Twinfield en Exact Online. Wil je liever een deel van jouw boekhouding zelf blijven doen? Dan nemen we de controle op ons, net als het opstellen van jouw jaarrekening uit jouw eigen boekhouding.

Wil je meer weten over hoe je tijd kunt besparen met onze online dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op, ons team staat voor je klaar.

Gebruiksvriendelijke boekhoudpakketten

Jouw boekhouding online voeren wordt gemakkelijk met een boekhoudpakket. Twinfield is een van de meest gebruikte pakketten voor ondernemers. Dit pakket is bijzonder uitgebreid en biedt veel integraties met bijvoorbeeld kassasystemen en CRM systemen. Veel dagelijkse bezigheden zijn geautomatiseerd, zodat je veel tijd kunt besparen.

Het nummer één boekhoudpakket: Twinfield

Twinfield beschikt onder andere over een factuurmodule: je kunt direct vanuit het pakket facturen sturen met daarop de juiste informatie. Tevens geeft het inzicht in jouw uitstaande facturen. Je kunt direct de status van de facturen richting jouw klanten inzien. Zo kun je bijhouden welke klanten er nog een herinnering of zelfs een aanmaning open hebben staan. Omdat jij jouw klanten kent, kun je er vervolgens voor kiezen om de aanmaning open te laten staan, persoonlijk contact op te nemen of een andere actie te ondernemen: het pakket biedt je deze flexibiliteit.

Noord negentig werkt samen met Twinfield

We hebben korte lijntjes met Twinfield; onze specialisten hebben nauwe contacten met de ontwikkelaars en werken samen met het team van Twinfield om mee te denken over nieuwe functies en features. Mis je zaken in Twinfield of kom je bij het bijhouden van jouw administratie in de software zaken tegen waarvan je denkt dat het handiger kan? Dan zetten wij ons in om jouw wensen te onderbouwen bij Twinfield, zodat jouw ideeën geïmplementeerd kunnen worden in de volgende update van het pakket.

Naast Twinfield zijn we gespecialiseerd in Exact Online, tevens een populair boekhoudpakket. Wil je meer weten over Twinfield, Exact Online of over hoe wij je kunnen ondersteunen bij jouw boekhouding? Neem contact met ons op.

Gemakkelijk facturen doorzetten met Basecone

Basecone is een bijzonder handige toevoeging aan jouw boekhouding. Middels de app, vanuit jouw mail en op verschillende andere manieren kun je gemakkelijk facturen en bonnetjes in jouw boekhoudingspakket verwerken. Dit kan digitaal, bijvoorbeeld door facturen uit e-mails door te sturen, maar werkt ook met ingescande documenten. Basecone kan zelfs direct vanuit jouw bankgegevens data lezen en verwerken in jouw boekhouding. De software herkent de belangrijke onderdelen uit het document dat je aanlevert en begrijpt welke post waar geboekt moet worden - volledig geautomatiseerd.

Je krijgt vervolgens een boekingsvoorstel te zien, dat je slechts goed hoeft te keuren. Vervolgens stuurt Basecone de post door naar Twinfield of een ander boekhoudpakket.

  • Basecone biedt je de mogelijkheid om bevoegdheden in te stellen voor facturen van verschillende bedragen. Zo kun je ervoor kiezen om collega’s afhankelijk van hun functie de bevoegdheid te geven om facturen tot een bepaald bedrag goed te keuren.
  • Basecone is een wettelijke bewaarder. Dit houdt in dat je niet langer al jouw facturen, bonnetjes en documenten op papier hoeft te bewaren: wanneer je deze verwerkt in Basecone, voldoe je aan de wettelijke eisen.
  • Daarnaast beschikt Basecone over een archieffunctie. Hierin kun je bijvoorbeeld jouw overeenkomsten en contracten archiveren en bewaren.

Je boekhouding uitbesteden of zelf een deel blijven doen?

Heb je graag de touwtjes in handen en wil je (een deel van) de bedrijfsadministratie en boekhouding zelf doen? Of wil je liever volledig ontzorgd worden en jouw boekhouding volledig uit handen geven? We leggen de keuze graag bij jou.

  1. Je voert jouw eigen boekhouding in het softwarepakket van jouw keuze. Wij controleren de boekhouding ieder kwartaal én jaarlijks en gebruiken jouw boekhouding om de jaarrekening voor je op te stellen. Hierbij kijken we ook of alle fiscale voordelen optimaal benut worden.
  2. We kunnen jouw boekhouding gezamenlijk voeren. Je boekt al jouw posten in bijvoorbeeld Twinfield en wij controleren deze vervolgens. We kijken nauwkeurig met je mee en geven je tips, waarmee je de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunt uitvoeren.
  3. Wij kunnen de gehele boekhouding van je overnemen en het geheel voor je uitvoeren. Je levert jouw te boeken posten aan en wij gebruiken deze om jouw boekhouding compleet te maken, tijdig de aangiftes te doen en om de jaarrekening op te stellen. Uiteraard houden we je regelmatig op de hoogte van de werkzaamheden en de vorderingen.

Blijf op de hoogte met cursussen en trainingen

Softwarepakketten worden continu doorontwikkeld en er worden regelmatig updates doorgevoerd. Wanneer je (een deel van) jouw boekhouding zelf doet, dan houden we je graag op de hoogte van nieuwe functies en updates van de systemen. We leiden je graag op en we delen onze kennis over onder andere Twinfield en Basecone middels trainingen en cursussen.

Voor het geven van deze trainingen beschikken we over een demo-omgeving van Twinfield. Hiermee kunnen we je alle features van de software laten zien in een omgeving met veilige test-data.

Regelmatig organiseren we een dag(deel), waarin we je bijpraten over updates van bijvoorbeeld Twinfield, Basecone, Exact Online en andere online tools.

Wil je meer weten over deze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Efficiënt communiceren via Microsoft Teams

Efficiënt online samenwerken is, zeker sinds de uitbraak van de pandemie, in korte tijd onmisbaar geworden. Voor veel bedrijven is (deels) thuiswerken heel snel normaal geworden.

Microsoft Teams is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte online samenwerkingstools. Via Teams is overleggen op afstand, met collega’s of met klanten, razendsnel ingepland. Digitale meetings lopen vlekkeloos en werken op afstand wordt een stuk gemakkelijker gemaakt met deze tool. Ook snel antwoord geven op korte vragen via de chatfunctie van de tool draagt bij aan een succesvolle samenwerking.

We helpen je graag met het implementeren van Microsoft Teams in jouw huidige werkwijze: neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Noord negentig ontzorgd je volledig

Naast het bijhouden en optimaliseren van jouw online boekhoudsystemen en het verzorgen van jaarrekeningen zetten we ons graag voor je in op verschillende andere gebieden, waaronder:

Meer weten over hoe wij je helpen met online dienstverlening?

Ben je op zoek naar een partner die je ondersteunt en met je meedenkt op het gebied van online dienstverlening, zoals jouw boekhouding? Met onze uitgebreide kennis van de meest gebruikte systemen, zoals Twinfield en Exact Online, zetten we ons in om je op alle mogelijke vlakken te ontzorgen.

Heb je vragen over onze oplossingen voor online dienstverlening of wil je meer over noord negentig weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


De specialisten voor online dienstverlening