Tandarts

Financieel en fiscaal advies voor tandartsen

In uw dagelijkse praktijk biedt u patiënten de juiste zorg, stelt hen gerust en geeft advies wanneer nodig. Het liefst zou u elke minuut van de dag met mondzorg bezig zijn. Toch bent u steeds meer tijd kwijt aan financiële en organisatorische zaken. Noord Negentig beschikt over de financiële en fiscale kennis om u als tandarts verder te helpen.

De juiste zet op het juiste moment

Net als uw patiënt vraagt u zich af: ‘Wat is het beste voor mij?’. U wilt weten of u uw praktijk moet uitbreiden, uw personeel optimaal beloont en welke omzet uit verrichtingen u mag verwachten van uzelf en uw collega’s. Graag komt u te weten hoe uw praktijkkosten zich verhouden ten opzichte van de branche en hoe u uw geldstromen beheerst. En wanneer weet u of u niet te veel belasting betaalt?

Graag kijken we samen met u naar deze vraagstukken en adviseren wij u op persoonlijke en betrokken wijze de juiste keuzes te maken.

Financieel advies op maat

Noord Negentig heeft jarenlang ervaring in het begeleiden van tandartsen bij praktijkovernames en associaties. Dankzij onze goede contacten met landelijke brancheverenigingen zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en maken wij graag voor u een financieel plan op maat. Of het nou gaat om advies bij overname, financiële beheersing van uw geldstromen, personeelszaken of fiscale optimalisatie; leg uw uiteenlopende vraagstukken gerust bij ons neer.

Waar mogen wij u mee helpen? Neem contact op met een van onze adviseurs voor al uw vraagstukken.