Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Twenty20 3247962c a1cb 4b66 9660 e8e51593afb3 uitsnede licht
Gespecialiseerd in vraagstukken in de zorg

Zorg

In de zorg draait alles om de patiënt. Toch ben je steeds meer tijd kwijt aan financiële en organisatorische zaken. Geen dag gaat voorbij zonder nieuws over veranderingen in de zorg die je rechtstreeks aangaan. Welke keuzes zijn verstandig op de korte en lange termijn? Je praktijk uitbreiden? Deelnemen in een maatschap? Bij ons kun je terecht met al je vragen. Waar ze ook over gaan. Over je inkomen nu en later. Over complexe financiële vraagstukken. Of bijvoorbeeld over de gevolgen van nieuwe regels en eisen voor je organisatie.

Noord negentig is gespecialiseerd in financiële en fiscale vraagstukken in de zorg. Onze accountants, fiscalisten en belastingadviseurs hebben ruime ervaring in de branche. Daardoor weten we goed wat er speelt. We zitten dagelijks om tafel met zorgprofessionals: bij medisch specialisten en tandartsen, apothekers en huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en psychologen.

Dankzij onze goede contacten met landelijke brancheverenigingen in de zorg zijn we bovendien altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor advies, steun en nieuwe inzichten tijdens persoonlijke gesprekken. Of bij lezingen die we organiseren over financiële thema’s die spelen in de zorg. Samen zorgen we ervoor dat jij je zaken goed voor elkaar hebt.

Meer weten?

Neem contact op met Geke, of een van onze andere experts