Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Medisch specialist

Financieel en fiscaal advies voor medisch specialisten

Als medisch specialist sta je vaak voor belangrijke beslissingen; in je dagelijkse werk, maar ook als het gaat om je financiën. Veel zakelijke beslissingen hebben invloed op jouw persoonlijke situatie en andersom. Als adviseurs ondersteunen wij jou bij het maken van keuzes met professioneel advies, altijd gegeven op basis van jarenlange ervaring in fiscale en financiële zaken binnen de medische vrije beroepen.

Noord negentig wijst de weg in jouw financiële koers

Mogelijk zijn financiën voor jou van secundair belang. Toch zijn financiële zaken onlosmakelijk verbonden met het vak dat je uitoefent. Wij nemen je waar mogelijk het werk uit handen en bieden je het overzicht dat je zoekt. In elk gesprek zijn wij helder in wat er van je wordt verwacht en wat je van ons mag verwachten. Wij bewegen met je mee, ondersteunen je bij financiële, fiscale en juridische vraagstukken: van het voeren van administratie tot aan financiële planning.

Unieke branchekennis geeft inzicht in de financiële status van jouw ziekenhuis

Noord negentig adviseert al ruim 30 jaar mensen met een vrij beroep, waardoor wij vele medische beroepsbeoefenaren tot onze relatiekring mogen rekenen. Doordat wij landelijk werken, zijn wij goed op de hoogte van wat er speelt in jouw ziekenhuis. Bijvoorbeeld ten aanzien van toe- en uittredingsmogelijkheden die voor jou van toepassing kunnen zijn.

Waar mogen wij je mee helpen? Neem contact op met een van onze adviseurs voor al jouw vraagstukken.

Fiscaal advies
Accountancy
Praktijkovername, praktijkstart
Ondersteuning bedrijfsvoering
Personeelszaken en salarisadministratie
Bedrijfsadministratie
Online dienstverlening