Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Huisarts

Financieel en fiscaal advies voor huisartsen

Je bent huisarts geworden, omdat je zorg wilt dragen voor jouw patiënten. Hoewel alles draait om de patiënt, kan je niet om de financiële zaken heen. Je wilt weten of je de juiste keuzes maakt en investeringen doet die passen bij jouw toekomstbeeld. Wij zijn de professional die je op koers houden en bijsturen waar nodig, zolang als je wil.

Noord negentig geeft grip op financiële gevolgen

Het regelen van financiën is misschien niet het leukste aan je werk, maar toch is het essentieel. Jouw persoonlijke en zakelijke financiële situatie zijn zo nauw met elkaar verbonden, dat een verkeerde keuze direct of op termijn gevolgen kan hebben. Met noord negentig als professioneel sparringpartner worden kansen en risico’s in kaart gebracht. Dit geeft grip op je financiën, waardoor teleurstellingen op dat vlak worden voorkomen.

Hulp bij overname en associatie huisartsenpraktijk

Noord negentig heeft jarenlang ervaring in het begeleiden van huisartsen bij praktijkovernames en associaties. Dankzij ons partnerschap met de Landelijke Huisartsen Vereniging weten wij exact wat er binnen de branche speelt. Middels onze eigen benchmark, kunnen wij je inzicht bieden in hoe je ervoor staat en hoe jouw praktijk zich verhoudt tot die van branchegenoten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Overname of associatie huisartsenpraktijk

Waar mogen wij je mee helpen? Neem contact op met een van onze adviseurs voor al je vraagstukken.

Fiscaal advies
Accountancy
Praktijkovername, praktijkstart
Ondersteuning bedrijfsvoering
Personeelszaken en salarisadministratie
Bedrijfsadministratie
Online dienstverlening