Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Huisarts

Financieel en fiscaal advies voor huisartsen

U bent huisarts geworden, omdat u zorg wilt dragen voor uw patiënten. Hoewel alles draait om de patiënt, kunt u niet om de financiële zaken heen. U wilt weten of u de juiste keuzes maakt en investeringen doet die passen bij uw toekomstbeeld. Wij zijn de professional die u op koers houdt en bijstuurt waar nodig, zolang als u wilt.

Noord Negentig geeft grip op financiële gevolgen

Het regelen van financiën is misschien niet het leukste aan uw werk, maar toch is het essentieel.
Uw persoonlijke en zakelijke financiële situatie zijn zo nauw met elkaar verbonden, dat een verkeerde keuze direct of op termijn gevolgen kan hebben. Met Noord Negentig als professioneel sparringpartner worden kansen en risico’s in kaart gebracht. Dit geeft u grip op uw financiën, waardoor teleurstellingen op dat vlak worden voorkomen.

Hulp bij overname en associatie huisartsenpraktijk

Noord Negentig heeft jarenlang ervaring in het begeleiden van huisartsen bij praktijkovernames en associaties. Dankzij ons partnerschap met de Landelijke Huisartsen Vereniging weten wij exact wat er binnen de branche speelt. Middels onze eigen benchmark, kunnen wij u inzicht bieden in hoe u ervoor staat en hoe uw praktijk zich verhoudt tot die van branchegenoten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Overname of associatie huisartsenpraktijk

Waar mogen wij u mee helpen? Neem contact op met een van onze adviseurs voor al uw vraagstukken

Fiscaal advies
Accountancy
Praktijkovername, praktijkstart
Ondersteuning bedrijfsvoering
Personeelszaken en salarisadministratie
Bedrijfsadministratie
Online dienstverlening