Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Tandarts

In uw dagelijkse praktijk biedt u patiënten de juiste zorg, stelt hen gerust en geeft advies wanneer nodig. Het liefst zou u elke minuut van de dag met mondzorg bezig zijn. Toch bent u steeds meer tijd kwijt aan financiële en organisatorische zaken. Noord negentig beschikt over de financiële en fiscale kennis om u als tandarts verder te helpen. Ook wanneer het gaat over een overname van een tandartspraktijk. Lees verder om erachter te komen wat Noord Negentig voor u kan betekenen.

Financieel advies voor tandartsen

Hoe ziet uw financiële plaatje eruit bij een eigen praktijk? Zijn uw praktijkkosten ten opzichte van die van de branche in verhouding? Wanneer weet u of u niet teveel belasting betaalt? Het is belangrijk dat u een goed inzicht krijgt in uw nieuwe financiële situatie door het beantwoorden van deze vragen. Maar u wilt als tandarts natuurlijk zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan financiële en organisatorische zaken. Noord negentig biedt tandartsen proactieve ondersteuning en advies op fiscaal en financieel terrein.

Naast dat wij u kunnen helpen op financieel en fiscaal terrein, kunt u ook bij ons terecht voor de volgende zaken:

  • Bedrijfsadministratie: in welke branche u ook werkzaam bent, u heeft sowieso een zorgvuldig ingerichte bedrijfsadministratie nodig.
  • Personeelszaken en salarisadministratie: het bijhouden van de salarisadministratie kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Een tandartspraktijk overnemen

Voorbereiding en goede kennis van de dentale markt zijn de basis voor een succesvolle tandartspraktijk overname. Naast ondersteuning bij een praktijkovername ondersteunt noord negentig u met uw financiële en fiscale zaken. Lees verder om erachter te komen wat noord negentig voor u kan betekenen!

Het merendeel van de tandartsen kiest voor het overnemen van een bestaande praktijk in plaats van het starten van een nieuwe praktijk. Een grote stap, waar vaak meer bij komt kijken dan u in eerste instantie denkt. Een praktijkovername vraagt om een goede voorbereiding, voldoende financiering en kennis van de branche. Noord negentig biedt tandartsen advies en ondersteuning op maat. Wij zorgen ervoor dat de praktijkovername goed verloopt en dat alle zaken eromheen geregeld zijn. Tip: Download onze gratis whitepaper met een overzichtelijk stappenplan voor een praktijkovername!

Ondersteuning bij een tandartspraktijk overname

Noord negentig heeft jarenlang ervaring in het begeleiden van tandartsen bij praktijkovernames en associaties. Dankzij onze goede contacten met landelijke brancheverenigingen zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij u advies en ondersteuning op maat aanbieden. Van advies bij de overname van een praktijk, financiële beheersing van uw geldstromen, investeringen tot personeelszaken of fiscale optimalisatie. noord negentig brengt de financiële en fiscale gevolgen voor u in kaart.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of maak alvast kennis met onze adviseurs op de website.

Fiscaal advies
Accountancy
Praktijk overname, praktijkstart
Ondersteuning bedrijfsvoering
Personeelszaken en salarisadministratie
Bedrijfsadministratie
Online dienstverlening