Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Fysiotherapeut

Financieel en fiscaal advies voor fysiotherapeuten

De uitoefening van jouw beroep is erop gericht fysieke klachten van jouw patiënten weg te nemen of deze te verminderen. Je weet precies welke behandeling geschikt is om specifieke klachten te verhelpen. Wanneer datzelfde inzicht of de tijd ontbreekt om zorg te dragen voor jouw financiële situatie, ontstaan er mogelijk financiële risico’s en kans op problemen. Onze adviseurs helpen je dit te voorkomen.

Groeien door slimme investeringen te doen

Patiënten komen niet vanzelfsprekend naar je toe; je biedt een dienst aan die niet altijd vergoed wordt. Daarom is het belangrijk van toegevoegde waarde te zijn voor jouw patiënten. Door slimme investeringen te doen waarmee je efficiënter en prettiger werkt, verbetert jouw service. Denk bijvoorbeeld aan een grotere behandelruimte met innovatieve materialen die zorgen voor een sneller herstel.

Persoonlijke sparringpartner voor financieel advies op maat

Als je besloten hebt een bepaalde investering te doen, onderzoeken wij graag wat voor jou financieel het beste werkt. Door jouw zakelijke en persoonlijke financiële situatie onder de loep te nemen, brengen wij in kaart wat de financiële gevolgen zijn. Noord negentig stelt met meer dan 30 jaar ervaring betrouwbare prognoses samen en zal altijd in alle eerlijkheid een goede onderbouwing geven.

Waar mogen wij je mee helpen? Neem contact op met een van onze adviseurs voor al jouw vraagstukken.

Fiscaal advies
Accountancy
Praktijkovername, praktijkstart
Ondersteuning bedrijfsvoering
Personeelszaken en salarisadministratie
Bedrijfsadministratie
Online dienstverlening