Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

435678
Tijd voor een stap in je carrière?

Assistent-accountant met fiscale affiniteit

Een assistent-accountant met fiscale affiniteit houdt zich voornamelijk bezig met de administraties van klanten. Daarnaast heeft de assistent-accountant de zorg voor een klantenportefeuille en moet hij/zij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Benieuwd wat een assistent-accountant nog meer doet? Lees dan verder.

Wat is er mogelijk als assistent-accountant bij noord negentig?

Binnen noord negentig zijn er veel mogelijkheden om naast de dagelijkse bezigheden door te leren, zodat de kennis van onze medewerkers up-to-date blijft. Fiscaliteit verandert elk jaar, dus onze medewerkers zijn nooit uitgeleerd. Dat stimuleren wij door regelmatig kennissessies te organiseren binnen de organisatie. Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden, zodat onze medewerkers de kans krijgen om hun kennis te vergroten en carrièrestappen te maken.

Over welke vaardigheden beschikt een assistent-accountant?

Een assistent-accountant bij noord negentig is in het bezit van een hbo accountancy diploma. Ook is een hbo bedrijfseconomie diploma voldoende, mits iemand bereid is om intern door te leren. Naast de juiste vooropleiding zijn de juiste persoonlijke eigenschappen van belang om deze functie te bekleden.

  • Snel kunnen schakelen;

  • Georganiseerd zijn;

  • Beschikken over analytisch vermogen;

  • Affiniteit met automatisering.

MG 8164

Meer weten?

Ben jij op zoek naar een functie als assistent-accountant met fiscale affiniteit? Solliciteer direct op de onderstaande vacature en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team. Is er geen openstaande vacature? Solliciteer dan op de open sollicitatie.

Herken jij je in de bovenstaande punten? Neem dan contact op!

Controleleider

32 - 40 uur
HBO+

Het uitvoeren van controlewerkzaamheden dan wel ondersteunen hierbij onder begeleiding van de accountant bij de grotere MKB ondernemingen.

Assistent Accountant

32 - 40 uur
HBO+

Vind jij het leuk om met cijfers te werken, wil je graag afwisseling in je werk en werk je graag samen met collega’s? Lees dan verder!