Ellen Boukema

Klanten die opbellen of langskomen op kantoor, worden op maandag en dinsdag begroet door mijn collega Ilonka Cock. De rest van de week zit ik voor ze klaar. Samen bezetten we een duobaan als telefoniste/receptioniste. We zorgen ervoor dat bellers de juiste persoon aan de lijn krijgen en heten bezoekers welkom. Allebei willen we graag dat klanten zich welkom voelen. In die zin zijn wij het visitekaartje van Noord Negentig.

Als klanten aan de balie komen, vind ik het belangrijk dat ze prettig worden ontvangen. De ene klant maakt graag een praatje, de ander bladert liever in een van de bladen die we altijd hebben liggen. Het gaat erom dat klanten voelen dat ze welkom zijn. Daarom zorgen Ilonka en ik ervoor dat de balie altijd bezet is, ook als een van ons even weg is. Dat geldt trouwens ook voor de vakanties of bij ziekte. Dan vervangen we elkaar.

Gemoedelijke sfeer

Bekende klanten kan ik meteen doorverbinden. Vaak herken ik ze aan hun stem en na acht jaar op deze plek weten veel klanten ook wie ik ben. Als er mensen bellen die nog geen klant zijn, luister ik eerst goed naar wat ze willen. Dan kan ik ze namelijk doorverbinden met de collega bij wie ze het best passen. De sfeer is hier goed: ik vind het een gemoedelijk kantoor en ik ga altijd met plezier naar mijn werk.