Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Sascha Nieborg 4x1
'Onze klanten zijn onze ambassadeurs'

Sascha Nieborg

Ik vind het heel leuk om dat traject vanaf het begin te volgen en fiscaal en financieel te begeleiden. Met jonge zorgprofessionals heb ik eerst een oriënterend gesprek om te kijken of we een klik hebben. Als ze eenmaal klant zijn, stimuleer ik ze om zo zelfstandig mogelijk te zijn op financieel gebied. Wij hebben programma’s waarmee ze redelijk eenvoudig hun cijfers kunnen verwerken. Ik vind het belangrijk dat ze zelf inzicht krijgen in wat er binnenkomt en weer uitgaat. Als docent bij de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) geef ik cursussen over praktijkstart, praktijkmanagement en huisvesting. Dan merk ik dat huisartsen in hun opleiding weinig meekrijgen over financiën en ondernemen. Ik kan dus echt iets voor ze betekenen.

Ambassadeurs

Door onze contacten met diverse brancheverenigingen en onze landelijke dekking kunnen we klanten uit de zorg meer bieden dan een willekeurig kantoor. Wij weten goed wat er speelt en wat er gaat komen. Die kennis delen we met onze klanten. Dat is onze meerwaarde. Het mooie is dat onze klanten dat herkennen en ons daarom aanbevelen bij collega’s. Onze klanten zijn onze ambassadeurs. Aan ons de uitdaging dat vertrouwen waar te maken. Elk jaar opnieuw.

Lees de blogs van Sascha

Vragen overname huisartsenpraktijk

Advies bij praktijkovername en praktijkstart

Wil je een praktijk overnemen of starten? Of het nou gaat over een huisartsen-, tandartsen- of fysiotherapiepraktijk; Noord Negentig staat klaar met adviezen voor al jouw vraagstukken. Wij voorzien je van advies en ondersteuning bij allerlei soorten praktijkovernames. Dit doen we door in verschillende fases advies te bieden. In de: inventarisatiefase, de onderhandingsfase en de afrondfasen.

Lees meer