Sascha Nieborg

Ik sta klaar voor al mijn klanten, maar met name jonge zorgprofessionals (huisartsen, tandartsen of medisch specialisten) begeleid ik van a tot z. Ze komen vers van de opleiding binnen en staan meteen voor belangrijke keuzes: een eigen praktijk beginnen of overnemen, toetreden tot een groepspraktijk, waarnemen of toch in loondienst gaan. Door de vele praktijkovernames die ik heb begeleid weet ik wat gangbaar is in de markt. Ik vind het heel leuk om dat traject vanaf het begin te volgen en fiscaal en financieel te begeleiden.

Met jonge zorgprofessionals heb ik eerst een oriënterend gesprek om te kijken of we een klik hebben. Als ze eenmaal klant zijn, stimuleer ik ze om zo zelfstandig mogelijk te zijn op financieel gebied. Wij hebben programma’s waarmee ze redelijk eenvoudig hun cijfers kunnen verwerken. Ik vind het belangrijk dat ze zelf inzicht krijgen in wat er binnenkomt en weer uitgaat. Als docent bij de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) geef ik cursussen over praktijkstart, praktijkmanagement en huisvesting. Dan merk ik dat huisartsen in hun opleiding weinig meekrijgen over financiën en ondernemen. Ik kan dus echt iets voor ze betekenen.

Ambassadeurs

Door onze contacten met diverse brancheverenigingen en onze landelijke dekking kunnen we klanten uit de zorg meer bieden dan een willekeurig kantoor. Wij weten goed wat er speelt en wat er gaat komen. Die kennis delen we met onze klanten. Dat is onze meerwaarde. Het mooie is dat onze klanten dat herkennen en ons daarom aanbevelen bij collega’s. Onze klanten zijn onze ambassadeurs. Aan ons de uitdaging dat vertrouwen waar te maken. Elk jaar opnieuw.

Lees de blogs van Sascha