Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Jonathan Zaagman 4x1
'Klanten ontzorgen zodat zij hun werk goed kunnen doen'

Jonathan Zaagman

Binnen Noord Negentig houd ik me voornamelijk bezig met accountancy en advisering aan onder andere grotere, maar ook kleinere zorginstellingen. Daarnaast heb ik ook profitorganisaties in mijn klantenpakket, omdat Noord Negentig ook in deze sector goed vertegenwoordigd is.

Klanten ontzorgen voor een prettige samenwerking

Mijn voldoening haal ik uit het bijstaan van klanten zodat ik ze kan ontzorgen. De (zorg)ondernemer kan dan doen waar hij of zij goed in is. Een prettige samenwerking en goede communicatie vind ik tijdens onze dienstverlening zeer belangrijk. Het klinkt een beetje cliché, maar ik haal écht mijn voldoening uit een prettige samenwerking met onze klanten.


Lees de blogs van Jonathan

Alles over de wijzigingen van de wet en regelgeving per 1 januari 2022

Wijzigingen in wetten Wtza en Wmg

Op 1 januari 2022 is de (aanpassingswet) Wet toetreding zorgaanbieders ((a)Wtza) in werking getreden in plaats van de Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi). Verder hebben er wijzigingen plaatsgevonden in de Wet Martordening Gezondheidszorg (Wmg). De wijzigingen in de wet -en regelgeving hebben er voor gezorgd dat toezicht op financieel economische bedrijfsvoering van zorginstellingen is gewijzigd en dat er meer zorgaanbieders onder de reikwijdte van de definitie van zorgaanbieders vallen.

Lees meer