Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Consultancy, techniek of ICT

Fiscaal en financieel advies op maat voor consultancy, technici en ICT’ers

In jouw dagelijkse praktijk bent je bezig jouw cliënten zo optimaal mogelijk te bedienen, zowel vanuit de context van het project als vanuit de persoonlijke beleving van jouw cliënt. Je beseft terdege dat elke cliënt uniek is en ook unieke aandacht vraagt. Echter vraagt een groeiende organisatie tevens aandacht voor financiële, fiscale en organisatorische zaken.

Vaar de best mogelijke financiële koers

Net als je dagelijks voor jouw cliënt zorgt dat het best mogelijke wordt gerealiseerd, vraag jij je af: ‘Wat is het beste voor mij? Moet ik mijn praktijk uitbreiden, hoe beheers ik mijn financiële geldstromen van gemaakte uren tot uiteindelijk geld op mijn bankrekening?’ En - last but not least: ‘Is er sprake van fiscale optimalisatie en betaal ik niet te veel belasting?’ Graag kijken wij samen met je naar deze vraagstukken en adviseren wij je op een persoonlijke en betrokken manier tot een juiste keuze te komen.

Persoonlijke sparringpartner voor financieel advies op maat

Noord negentig heeft jarenlang ervaring in financiële en fiscale begeleiding. Je kunt bij noord negentig terecht voor uiteenlopende vraagstukken, zoals: het aannemen van personeel, associatie en dissociatie en de meest optimale juridische en fiscale structuur. Maar ook: het realiseren van een nieuwe vestiging of overige investeringen, de financiële geldstroom van onderhanden werk naar debiteuren naar ontvangst van de gelden. Net als jou beseffen wij dat elke cliënt uniek is in de beleving van kansen en risico’s. Dat maakt dat wij altijd vanuit een persoonlijke invalshoek en op betrokken wijze invulling zullen geven aan onze dienstverlening voor jou.

Waar mogen wij je mee helpen? Neem contact op met een van onze adviseurs voor al jouw vraagstukken.