Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Logistiek

Fiscaal en financieel advies voor de logistiek

In uw dagelijkse praktijk bent u bezig de logistieke vraagstukken voor uw cliënten zo optimaal mogelijk af te handelen. U beseft terdege dat elke cliënt uniek is en ook unieke aandacht vraagt. Echter vraagt een groeiende organisatie tevens aandacht voor financiële, fiscale en organisatorische zaken.

Grip op uw totale financiële administratie en koers

Net als u dagelijks voor uw cliënt zorgt dat het best mogelijke wordt gerealiseerd, vraagt u zich af: ‘Wat is het beste voor mij? Moet ik mijn onderneming uitbreiden, hoe beheers ik mijn financiële geldstromen van gerealiseerde dienstverlening tot uiteindelijk geld op mijn bankrekening? En - last but not least:Is er sprake van fiscale optimalisatie en betaal ik niet te veel belasting?’ Graag kijken wij samen met u naar deze vraagstukken en adviseren wij u op een persoonlijke en betrokken manier tot een juiste keuze te komen.

Betrokken financieel advies met het oog op groei

Noord negentig heeft jarenlang ervaring in het financieel en fiscaal begeleiden van bedrijven in de logistieke sector. U kunt bij noord negentig terecht voor uiteenlopende vraagstukken, zoals: het aannemen van personeel, de meest optimale juridische en fiscale structuur. Maar ook: het realiseren van een nieuwe vestiging of overige investeringen en de financiële geldstroom van eerste contract naar uiteindelijk de ontvangst van de gelden. Net als u beseffen wij dat elke cliënt uniek is in de beleving van kansen en risico’s. Dat maakt dat wij altijd vanuit een persoonlijke invalshoek en op betrokken wijze invulling zullen geven aan onze dienstverlening voor u.

Waar mogen wij u mee helpen? Neem contact op met een van onze adviseurs voor al uw vraagstukken.