Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Vastgoed

Fiscaal en financieel advies voor de vastgoed

In jouw dagelijkse praktijk ben je bezig jouw projecten zo optimaal mogelijk te realiseren. Hierbij schaak je op vele borden, waarbij de gemoeide bedragen vaak een zeer grote omvang hebben. Alertheid is altijd geboden, daar een kleine misrekening zeer grote gevolgen kan hebben.

Het is van belang dat je mensen om je heen verzamelt die met je kunnen klankborden en sparren. Uiteindelijk wil je rendement op jouw projecten met een beheersbare geldstroom en ook een fiscaal optimaal resultaat. Zo houdt je de rendement versus risico verhouding zo goed als mogelijk onder controle.

Noord negentig geeft grip op jouw totale financiële administratie

Net als je dagelijks voor jouw projecten zorgt dat het best mogelijke wordt gerealiseerd, vraag jij je af: ‘Wat is het beste voor mij? Hoe beheers ik mijn financiële geldstromen op langere termijn voor mijzelf, mijn uiteindelijke rendement en persoonlijke risico positie? En last - but not least: ‘Is er sprake van fiscale optimalisatie en betaal ik niet te veel belasting?’ Graag kijken wij samen met je naar deze vraagstukken en adviseren wij je op een persoonlijke en betrokken manier om tot een juiste keuze te komen.

Betrokken sparringpartner met het oog op groei

Noord negentig heeft jarenlang ervaring in het financieel en fiscaal begeleiden van cliënten met vastgoedontwikkelingen en vastgoedexploitaties. Je kunt bij noord negentig terecht voor uiteenlopende vraagstukken, zoals: het adviseren op projectniveau, het veiligstellen van behaald vermogen, financieringsvraagstukken en prognoses. Maar ook: de meest optimale juridische en fiscale structuur voor een project en voor je persoonlijk.

Net als jij beseffen wij dat jouw markt uniek is in de continue afweging van kansen, rendementen en risico’s. Vervolgens ervaar je deze kansen en risico’s in het kader van jouw eigen persoonlijke situatie. Dat maakt dat wij altijd vanuit een persoonlijke invalshoek en op betrokken wijze invulling zullen geven aan onze dienstverlening voor jou.

Waar mogen wij je mee helpen? Neem contact op met een van onze adviseurs voor al jouw vraagstukken.