Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Vastgoed

Fiscaal en financieel advies voor de vastgoed

In uw dagelijkse praktijk bent u bezig uw projecten zo optimaal mogelijk te realiseren. Hierbij schaakt u op vele borden, waarbij de gemoeide bedragen vaak een zeer grote omvang hebben. Alertheid is altijd geboden, daar een kleine misrekening zeer grote gevolgen kan hebben.

Het is van belang dat u mensen om u heen verzamelt die met u kunnen klankborden en sparren. Uiteindelijk wilt u rendement op uw projecten met een beheersbare geldstroom en ook een fiscaal optimaal resultaat. Zo houdt u de rendement versus risico verhouding zo goed als mogelijk onder controle.

Noord Negentig geeft grip op uw totale financiële administratie

Net als u dagelijks voor uw projecten zorgt dat het best mogelijke wordt gerealiseerd, vraagt u zich af: ‘Wat is het beste voor mij? Hoe beheers ik mijn financiële geldstromen op langere termijn voor mijzelf, mijn uiteindelijke rendement en persoonlijke risico positie? En last - but not least: ‘Is er sprake van fiscale optimalisatie en betaal ik niet te veel belasting?’ Graag kijken wij samen met u naar deze vraagstukken en adviseren wij u op een persoonlijke en betrokken manier om tot een juiste keuze te komen.

Betrokken sparringpartner met het oog op groei

Noord Negentig heeft jarenlang ervaring in het financieel en fiscaal begeleiden van cliënten met vastgoedontwikkelingen en vastgoedexploitaties. U kunt bij Noord Negentig terecht voor uiteenlopende vraagstukken, zoals: het adviseren op projectniveau, het veiligstellen van behaald vermogen, financieringsvraagstukken en prognoses. Maar ook: de meest optimale juridische en fiscale structuur voor een project en voor u persoonlijk.

Net als u beseffen wij dat uw markt uniek is in de continue afweging van kansen, rendementen en risico’s. Vervolgens ervaart u deze kansen en risico’s in het kader van uw eigen persoonlijke situatie. Dat maakt dat wij altijd vanuit een persoonlijke invalshoek en op betrokken wijze invulling zullen geven aan onze dienstverlening voor u.

Waar mogen wij u mee helpen? Neem contact op met een van onze adviseurs voor al uw vraagstukken.