Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

MG 7730  (cropped)
Klaar voor de volgende stap in je carrière?

Onze vacatures

Ben jij toe aan een frisse start binnen de accountancy, belasting- of zakelijke advisering? Bij noord negentig hebben we meer dan 30 jaar ervaring en ondersteunen we zorgverleners, het mkb en beoefenaars van vrije beroepen bij hun financiële en fiscale vraagstukken. Of je nu een student, een young professional of een ervaren vakexpert bent, bij ons vind je gegarandeerd een vacature die aansluit bij jouw wensen en ambities! Ontdek de kansen die op jou wachten en maak deel uit van ons team.

Controleleider

32 - 40 uur
HBO+

Het uitvoeren van controlewerkzaamheden dan wel ondersteunen hierbij onder begeleiding van de accountant bij de grotere MKB ondernemingen.

Assistent Accountant

32 - 40 uur
HBO+

Vind jij het leuk om met cijfers te werken, wil je graag afwisseling in je werk en werk je graag samen met collega’s? Lees dan verder!

Assistent Accountant met fiscale affiniteit

32 - 40 uur
HBO+

Ben jij fiscaal onderlegd en beschik je over goede boekhoudkundige vaardigheden, waarbij je vaak klantcontact hebt en veel samenwerkt met collega’s? Lees dan verder!

AA Accountant

32 - 40 uur
HBO+

Vind je het leuk om met cijfers te werken, wil je graag afwisseling in je werk en werk je graag samen met collega’s? Lees dan snel verder.

(Junior) fiscaal jurist

HBO+

Ben jij fiscaal onderlegd en ben je op zoek naar een dynamische functie, waarbij je vaak klantcontact hebt en veel samenwerkt met collega’s? Lees dan verder!

Open sollicitatie

0 - 40 uur
HBO+

Ben jij ervan overtuigd dat je een goede aanwinst zou zijn bij noord negentig, maar zit er op dit moment geen geschikte vacature voor je tussen? Geen probleem. We gaan alsnog graag met je in gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Een betrokken partner met nuchtere trots

Binnen onze organisatie hebben we een aantal kernwaarden. Zo zijn we gastvrij, een betrokken partner met nuchtere trots en staan we open voor ontwikkeling en vernieuwing. Benieuwd hoe we deze kernwaarden precies invullen?

Lees meer over ons
MG3

Meer weten?

Heb je een vraag of directe interesse in werken bij noord negentig? We helpen je graag verder. Vul dan het onderstaande formulier in.