Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Jarno Remmelts

Mijn start bij noord negentig

Begin 2022 ben ik via een recruiter in contact gekomen met noord negentig waar ik ben begonnen als stagiair. Inmiddels ben ik assistent aangiftemedewerker naast mijn studie accountancy, waardoor ik de theorie kan toepassen in de praktijk. Wanneer ik vragen heb, mag ik altijd binnenlopen bij collega’s en helpen ze mij waar mogelijk. Ik zou de sfeer omschrijven als toegankelijk en informeel, maar ook zeker professioneel.

Hoe ziet mijn werkdag eruit?

Wanneer ik een werkdag heb ben ik om 8:00 op kantoor en begin ik met het doorlezen van mijn mailbox en bekijk ik mijn agenda. Uit mijn mailbox filter ik de spoedwerkzaamheden en daar start ik mee. Wanneer deze er niet zijn of klaar zijn begin ik met de administratie van mijn vaste klanten. Ik heb een divers pakket aan werkzaamheden, namelijk het opstellen van een jaarrekening, aangifte inkomstenbelasting, aangifte vennootschapsbelasting en sporadisch zelfs erfbelasting. Ook richt ik regelmatig de administratie in voor nieuwe klanten en de bijbehorende jaarrekening en het dossier voor de review. In de loop van de tijd, heb ik steeds meer verantwoordelijkheden gekregen en word ik regelmatig uitgenodigd voor vaktechnische bijeenkomsten.

Word jij mijn nieuwe collega?

Ben jij proactief en vind je het leuk om in teamverband, maar ook zelfstandig te werken? Ben je leergierig en niet bang om vragen te stellen? Dan zoeken wij jou! noord negentig motiveert jou om jezelf en je carrière te ontwikkelen in jouw gewenste tempo. Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct of neem contact op en stel je vraag!

Voordelen van werken bij noord negentig

Binnen noord negentig hebben we ruim 30 jaar ervaring in accountancy, belastingadvies en zakelijke advisering, waardoor jij veel kennis kunt opdoen. Wij bieden dan ook mooie opleidings- en doorgroeimogelijkheden, en dit mag geheel op eigen tempo.

Vind jij de balans tussen werk en privé belangrijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want we zorgen voor een prettige werksfeer waarbij er een goede balans is tussen werk en privé. Wij begrijpen dat er in het leven meer is dan alleen werk, dus overwerken komt bij ons (bijna) niet voor. Blijf je daarnaast graag fit? Wij bieden de mogelijkheid om wekelijks samen met een collega personal training te krijgen bij Fit20. Hierdoor blijf je fit én krijg je een sterkere band met collega’s.

  • Marktconform salaris;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • 32 vrije dagen;
  • Een dertiende maand;
  • Een thuiswerkregeling;
  • Leuke (team)uitjes met collega’s.
MG 7686 3
N90 video placeholder

Meer weten?

Heb je een vraag of interesse gekregen in noord negentig? We helpen je graag verder neem contact op met Geke ten Hof onze HR-adviseur.