Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Stocksy txpf82342cf Rjz000 Medium 554480 uitsnede
Goed voor elkaar
Banner home v2
Roadmap voor Praktijkovername
Starters1
Goed voor elkaar.

Wij werken voor

Medische en vrije beroepsbeoefenaren, starters en MKB-ondernemers op zoek naar een kantoor, dat alert en proactief ondersteuning en advies biedt op fiscaal en financieel terrein en oog heeft voor de mens achter de cijfers.

Zorg

Wilt u minder tijd verliezen aan financiële en organisatorische zaken? Zodat u uw aandacht volledig kunt richten op uw patiënten? Bij noord negentig kunt u terecht met al uw vragen. Waar ze ook over gaan.

Lees meer

Vrije beroepen

Uw financiële en fiscale zaken wilt u net zo goed voor elkaar hebben als uw eigen praktijk. Met de ondersteuning en de adviezen van noord negentig voldoet uw bedrijfsvoering en administratie aan alle eisen.

Lees meer

MKB

Als MKB-ondernemer heeft u uw zaken graag goed voor elkaar: zakelijk en financieel. Wij reiken u de helpende hand met ondersteuning en advies. Uw ambities en drijfveren zijn ook de onze.

Lees meer

Diensten

Noord negentig ondersteunt uw financiële en fiscale zaken. U beslist wat u aan ons overlaat en wat u zelf wilt doen. Wij zorgen dat u uw zaken goed voor elkaar heeft. En u kunt bij ons terecht voor advies op maat.

Online services

Blog

Lees hier onze blogs.

Lees meer

Nieuws

mei 22, 2023

Voortzetter van VOF mag onderneming geruisloos in bv brengen

Lees meer >
mei 17, 2023

Alleen toepassing verleggingsregeling als afnemer bekend is

Lees meer >
mei 17, 2023

Grensarbeider kan toch hypotheekrenteaftrek claimen

Lees meer >